Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανακοινώθηκε και επίσημα από την Ναϊμέγκεν ο Δαρέλας (pics-video)

Δημοφιλή

Ο Αργύρης Δαρέλας θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ολλανδία και τη Ναϊμέγκεν, με την ολλανδική ομάδα να ανακοινώνει και επίσημα την μεταγραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή για τα επόμενα δύο συν δύο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ναϊμέγκεν αναφέρει:

«Ο Αργύρης Δαρέλας είναι ο νέος παίκτης της NEC. Ο 20χρονος Έλληνας προέρχεται από τον ΠΑΟΚ και είναι Έλληνας διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες. Ο Δαρέλας υπογράφει το νέο του συμβόλαιο στη Ναϊμέγκεν για δύο σεζόν, με οψιόν για άλλες δύο σεζόν.

Ο Δαρέλας την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Β’ ομάδα του ΠΑΟΚ. Έπαιξε 29 παιχνίδια και ήταν εξαιρετικός, πετυχαίνοντας εννέα γκολ και μοίρασε οκτώ ασίστ. Ο Δαρέλας είναι ένας πολυλειτουργικός παίκτης, που μπορεί να παίξει σε διάφορες θέσεις στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση.

Ο τεχνικός διευθυντής Carlos Aalbers είπε για την μεταγραφή: «Με τον Αργύρη, καταφέραμε να προσθέσουμε έναν πολύ καλό παίκτη στην ομάδα μας. Είναι ένας παίκτης επιθετικός με καλές προοπτικές και πολλές δυνατότητες. Μας δίνει επιλογές, γιατί μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μπάρτλεϊ: «Η νίκη μας έδωσε αυτοπεποίθηση, πάμε για την πρόκριση»

Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς και ο Frank Bartley εκτός του ότι με 27 πόντους ήταν ο...

Στην ίδια κατηγορία