Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ιστορική απόφαση από Γιουνάιτεντ για το Ολντ Τράφορντ

Δημοφιλή

Τι αναφέρει βρετανικό δημοσίευμα για τις προθέσεις της Μάντσεστερ για το «Ολντ Τράφορντ»

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν σχεδιάζει να κατεδαφίσει το Ολντ Τράφορντ εάν χτίσει νέο γήπεδο. Η έδρα τους από το 1910 πιθανότατα θα μειωνόταν σε χωρητικότητα περίπου 30.000 ατόμων για χρήση από τη γυναικεία ομάδα και την ακαδημία».

Δημοσίευμα του «The Guardian» αποκαλύπτει τις προθέσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το «Ολντ Τραφορντ» σε περίπτωση που επιδιώξει να κατασκευάσει γήπεδο 100.000 θέσεων στην περιοχή.

Η γυναικεία ομάδα της Γιουνάιτεντ δίνει τα περισσότερα εντός έδρας παιχνίδια της περίπου 15 μίλια μακριά, στο Leigh, και μια τέτοια μετακίνηση θα ήταν μια σημαντική αναβάθμιση!

Η διατήρηση του «Όλντ Τράφορντ» θα σήμαινε ότι τα αγάλματα των Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, Σερ Ματ Μπάσμπι, Ντένις Λόου, Τζόρτζ Μπεστ και Σερ Μπόμπι Τσάρλτον θα παρέμεναν ανέγγιχτα, όπως και το ρολόι στη μνήμη της καταστροφής του Μονάχου και η κεντρική σήραγγα στο μισό δρόμο που είναι το μόνο σωζόμενο τμήμα του αρχικού γηπέδου.

Η χωρητικότητα του «Ολντ Τράφορντ» είναι 74.310 θεατές και δεν ήταν ποτέ μικρότερη από περίπου 44.000, αριθμός που ίσχυε το 1992 μετά την καταστροφή του Χίλσμπορο. Μετά από αυτό επεκτάθηκε σε περίπου 58.000 το 1996, 68.000 το 2000 και περίπου 76.000 το 2006.

Όσον αφορά το νέο γήπεδο, θα κοστίσει πάνω από 2 δισ. λίρες και θα χρειαστεί περίπου έξι χρόνια για να ολοκληρωθεί. Θα κατασκευαστεί δίπλα στο «Όλντ Τράφορντ» επιτρέποντας τη χρήση του υπάρχοντος χώρου μέχρι να είναι έτοιμο το νέο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

O Έρικσεν μίλησε για τη… χυλόπιτα στη Γαλατασαράι

Η Γαλατασαράι προσέγγισε το καλοκαίρι τον Κρίστιαν Ερικσεν, αλλά ο Δανός μέσος ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να παίξει στην...

Στην ίδια κατηγορία