Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με τον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Παίρνοντας τη σκυτάλη μετά τον Χρήστο Καρυπίδη αναφορικά με την τριετή συμφωνία που επήλθε μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της Stats Perform, ο Chief Revenue Officer της εταιρείας αθλητικής τεχνολογίας στον τομέα των προγνωστικών δεδομένων και της τεχνητής νοημοσύνης, Στιβ Χέλερ, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «τα εργαλεία μας θα τους βοηθήσουν να επιτύχουν τους βασικούς στόχους απόδοσης σε εγχώριους και ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς».

Αναλυτικότερα όσα επισήμανε αναφορικά με τη συμφωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η Opta Vision κάνει θραύση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο παγκοσμίως και είμαστε ενθουσιασμένοι που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγινε ο πρώτος σύλλογος της Super League Ελλάδας που αναγνωρίζει τα σημαντικά οφέλη της. Συνεργαζόμαστε ήδη στενά με την τεχνική τους ομάδα για να διασφαλίσουμε ότι αυτά τα μοναδικά, εμπλουτισμένα με AI, δεδομένα απόδοσης θα τους βοηθήσουν να επιτύχουν τους βασικούς στόχους απόδοσης σε εγχώριους και ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

O Έρικσεν μίλησε για τη… χυλόπιτα στη Γαλατασαράι

Η Γαλατασαράι προσέγγισε το καλοκαίρι τον Κρίστιαν Ερικσεν, αλλά ο Δανός μέσος ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να παίξει στην...

Στην ίδια κατηγορία