Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα καλύτερα του Τιεμουέ Μπακαγιόκο (videos)

Δημοφιλή

Όπως αποκάλυψε η FORZA, ο ΠΑΟΚ έχει λοκάρει στον Γάλλο μέσο της Λοριάν Τιεμουέ Μπακαγιόκο, καθώς τον θεωρεί μια εξαιρετική περίπτωση για τη μεσαία του γραμμή.

Όπως αποκαλύπτει η ηλεκτρονική FORZA, ο 30χρονος πρώην μέσος των Τσέλι και Μίλαν θέλει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και ο Δικέφαλος είναι έτοιμος να του τη δώσει.

Ο Μπακαγιόκο ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ρεν και δεν άργησε να μεταπηδήσει στην πρώτη ομάδα. Με τις εμφανίσεις του προκάλεσε αίσθηση και ανάγκασε τη Μονακό να δαπανήσει επτά εκατομμύρια για να τον αποκτήσει το 2014. Μάλιστα, αποτέλεσε βασικό γρανάζι της ομάδα των… θαυμάτων του γαλλικού συλλόγου, αυτή δηλαδή που κατέκτησε το πρωτάθλημα τη σεζόν 2016-2017.

Τα όσα έκανε με τη φανέλα της Μονακό ανάγκασε την Τσέλσι να δαπανήσει 45 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της. Με τους μπλε έγραψε 43 συμμετοχές χωρίς ωστόσο να μπορέσει να… κολλήσει με το κλαμπ.

Έτσι, στην πορεία ήρθαν δύο δανεισμοί στη Μίλαν, ένας στη Μονακό, ακόμα ένας στην Νάπολι και τελικά ήρθε η Λοριάν να τον αποκτήσει ως ελεύθερο από την Τσέλσι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία