Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πουλάει τον Νανάσι η Μάλμε;

Δημοφιλή

Ολοένα και αυξάνονται οι φήμες αποχώρησης του Σεμπάστιαν Νανάσι από τη Μάλμε κατόπιν της νέας ίωσης από την οποία προσβλήθηκε μέσα σε διάστημα λίγων ημερών και επί της ουσίας τον θέτει εκτός διάθεσης του Χένρι Ρίντστρεμ από τη δοκιμασία των Σουηδών με τη Χάλμσταντ. Πρόκειται για μία υπερπολύτιμη λύση μεσοεπιθετικά δεδομένου πως αγωνίζεται κυρίως ως επιθετικός μέσος ή αριστερός ή δεξιός επιθετικός και έχει χαρακτηριστεί ως «ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην παραγωγικότητα της Μάλμε επιθετικά».

Εξ ου και οι διάφορες «συνδέσεις» του ονόματός του με μεγάλα ποδοσφαιρικά κλαμπ της Ευρώπης έχοντας ως τελευταίο καταγεγραμμένο ενδιαφέρον τη Σεβίλλη και Σεντ Ετιέν που εκδήλωσαν προθέσεις απόκτησής του. Κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Τύπο της χώρας που συνδέει τις επαναλαμβανόμενες απουσίες για ασθένειες με διαφαινόμενη πώλησή του πριν από τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη (13.08).

Από πλευράς σουηδικών ΜΜΕ αναφορικά με την περίπτωση του Σεμπάστιαν Νανάσι επισημαίνεται χαρακτηριστικά ότι: «Αυτές οι επαναλαμβανόμενες απουσίες για «ασθένειες» εγείρουν ένα σημαντικό ερώτημα. Είναι διπλωματική ασθένεια η διατήρηση του παίκτη εν αναμονή της μεταγραφής του ή είναι ιδιαίτερα πιθανό ο παίκτης να αρρωστήσει δυο φορές μέσα σε λίγες μέρες; Ακόμη πιο περίεργο όταν γνωρίζουμε ότι ο Νανάσι είχε χάσει σπάνια έναν αγώνα και ακόμη πιο σπάνια δύο σε μικρά διαστήματα. Και για να κάνει τα πράγματα χειρότερα σε αυτή την υπόθεση που φαίνεται αναμφισβήτητα πολύ περίπλοκη, ο Ρίντστρεμ είπε ότι δεν υπάρχει τίποτα ανησυχητικό για τη ρεβάνς (με τον ΠΑΟΚ). Περίεργα όλα αυτά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία