Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ακλόνητη η Μάλμε στην κορυφή της βαθμολογίας

Δημοφιλή

Την καλή της αγωνιστική κατάσταση επιβεβαίωσε η Μάλμε στη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Χάλμσταντ.

Τρεις ημέρες πριν την κρίσιμη ρεβάνς της Τούμπας, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ επικράτησε με 1-0 και παρέμεινε ακλόνητη στην κορυφή της βαθμολογίας με 41 βαθμούς, έξι περισσότερους από τη δεύτερη Τζουργκάρντεν, που έχει ένα ματς λιγότερο.

Ο προπονητής της Μάλμε, Χένρικ Ράιντστορμ, δεν είχε στη διάθεσή του τον Νανάσι, ενώ εκτός έμειναν και οι Στρίγκερ και Τέλεν, που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Δικέφαλο.

Η αρχική ενδεκάδα των φιλοξενούμενων αποτελούνταν από τους Ντάχλιν, Μπουσανέλο, Νάτεστρομ, Γιάνσον, Ρόλσερ, Γιόνσεν, Πένια, Άλι, Μπεργκ, Μπόλιν και Μποτχάιμ.

H Μάλμε έκλεισε το πρώτο ημίχρονο προηγούμενη στο σκορ με 1-0, χάρη στο γκολ, που σημείωσε ο Πένα στο 31΄ της αναμέτρησης. Τίποτα ουσιαστικά δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τη Μάλμε να κατακτά ακόμη ένα τρίποντο.

Στο β΄ μέρος έπαιξαν για τη Μάλμε κι οι Μακόλι (αντί του Ρόλσερ στο 55΄), Kρίστιανσεν (αντί του Πένα στο 65΄), Ρικς (αντί του Μποτχάιμ στο 65΄), Ολσον (αντί του Μπουσανέλο στο 65΄) και Χαξαμπάνοβιτς (αντί του Μπολίν στο 82΄).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία