Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

To χαρμόσυνο γεγονός με Εκόνγκ κι η… σειρά του Σαμάτα

Δημοφιλή

Η αποχώρηση του Έκονγκ από τον ΠΑΟΚ, είναι σίγουρα ένα χαρμόσυνο γεγονός. Γιατί ψάχνοντας να δω τι ακριβώς έχει σε καλό βαθμό, έχασα αρκετό πολύτιμο χρόνο. Πραγματικά δεν έχω ξανασυναντήσει αθλητή με τόσο μεγάλο έλλειμα ελαστικότητας, το οποίο βέβαια επηρεάζει όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού του.

Εκτός όλων των άλλων, ουδέποτε έδεσε με το κλαμπ. Αντιθέτως μόνο προβλήματα δημιουργούσε, όπως και ο ατζέντης του που μπλέχτηκε στην υπόθεση Μεϊτέ. Και το δίδαγμα βέβαια είναι απλό. Δεν πουλάς παίκτη χωρίς να είσαι έτοιμος.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου υπερασπίστηκε τον Σαμάτα όταν βρέθηκε σε δημόσιο χώρο, όμως και αυτός γνωρίζει πως δεν μπορείς να έχεις τον βασικό σου φορ σε ρόλο χαμάλη και να μη περιμένεις ποτέ γκολ από αυτόν. Προφανώς και βοήθησε όπως όλα τα παιδιά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά η τύχη δεν είναι πάντα με το μέρος σου. Θα πρέπει να απαιτήσεις περισσότερα πράγματα από τους παίκτες σου. Ειδικά από τον φορ σου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Χαλκιάς: «Εγώ δεν απαντώ, εγώ είμαι ΠΑΟΚ!»

Kαλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Παρασκευής, ο Ορέστης Χαλκιάς (σ.σ εκ των πρωταγωνιστών του «Maestro») μίλησε αναφορικά...

Στην ίδια κατηγορία