Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

To 238o του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη

Δημοφιλή

Ολοκληρώνεται ο κύκλος προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ενόψει της εντός έδρας επαναληπτικής αναμέτρησης με τη Μάλμε στην Τούμπα (13.08) με φόντο μία πρόκριση στα Play Off του UEFA Champions League κατόπιν της πρωταρχικής τους συνάντησης στη Σουηδία που άφησε «ανοιχτούς» λογαριασμούς (2-2). Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα αναφορικά με τις οδηγίες προς τους φιλάθλους των «ασπρόμαυρων», η ΠΑΕ ήχησε καμπανάκι προς όλους όσοι αναμένεται να βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου.

Αξίζει να επισημανθεί ότι αυτή θα είναι 238η αναμέτρηση του Δικεφάλου στην πλούσια ιστορία του στα Κύπελλα Ευρώπης, ενώ θα είναι το 32ο παιχνίδι που θα αφορά προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο ΠΑΟΚ στα 237 ματς που έχει δώσει στην Ευρώπη, μετράει 92 νίκες, 66 ισοπαλίες και 79 ήττες, έχοντας σκοράρει συνολικά 330 γκολ, ενώ έχει δεχθεί 298.

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιδράσουμε σε ότι συμβεί. Έχει σημασία το πως ξεκινάς τον αγώνα, αλλά σίγουρα έχει σημασία και το πως τελειώνεις. Μπορεί να βρεθείς σε μια δύσκολη κατάσταση και εκεί να χρειαστεί να βγάλουμε αντίδραση. Πρέπει σε κάθε περίπτωση, να βγάλουμε μια εικόνα στο γήπεδο μιας ομάδας νικήτριας. Με την σωστή νοοτροπία. Έχουμε μια νοοτροπία ομάδας που δεν τα παρατάει ποτέ και αυτό το κάνει ανεξαρτήτως αντιπάλου. Αυτά περιμένω, να βγάλει μια εικόνα αντίδρασης σε ό,τι συμβεί», επισημάνθηκε από τον Ράζβαν Λουτσέσκου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πριν τη «μάχη» με τους Σουηδούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία