Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Δεν υπάρχει μόνο ο Κουλιεράκης για την Άιντραχτ

Δημοφιλή

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης φαίνεται πως έχει ανεβάσει «στροφές» για να αντικαταστήσει τον Γουίλιαν Πάτσο, που παραχωρήθηκε αντί περίπου 40 εκατομμυρίων ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν, αφού εκτός του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές εντός Μπουντεσλίγκα που έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον της.

Εκτός από την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού της Άουγκσμπουργκ, Φίλιξ Ουντουοκάι, η γερμανική Bild αποκαλύπτει ακόμα δύο ονόματα που βρίσκονται στη λίστα της ομάδας της Φρανκφούρτης για τη θέση του στόπερ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Γερμανοί, θα μπορούσε να γίνει κίνηση για τον 22χρονο Μπέλα Κότσαπ της Σαουθάμπντον, ή για τον Μπερνάρντο της Μπόχους (29 ετών).

Μάλιστα, σελίδα που ασχολείται με τα νέα της ομάδας της Φρανκφούρτης αναφέρει πως η μεταγραφή του Κουλιεράκη φαίνεται κάπως να έχει «κολλήσει» εν αναμονή των παιχνιδιών του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League, εκτιμώντας ωστόσο πως αν γίνει μόνο μία μεταγραφή «δεν θα έκλεινε εντελώς την πόρτα για τον Έλληνα αμυντικό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία