Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα προς το όνειρο!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ δίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι την Τρίτη το βράδυ στην Τούμπα (20.30) όπου και υποδέχεται τη Μάλμε για τη μεταξύ τους ρεβάνς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Θυμίζουμε πως στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, ο Δικέφαλος αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τους Σουηδούς με τους Τάισον και Μπάμπα να σκοράρουν για λογαριασμό των «ασπρόμαυρων».

Στην προσπάθεια πρόκρισης στα Play Off μετά το 2-2 της Σουηδίας, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Γιόνι Ότο, ενώ εκτός είναι και ο «φευγάτος» Εκόνγκ, που βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Αλ Κολούντ.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Θυμιάνης, Τσιγγάρας, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισσουντάλι, Μπράντον, Τσάλοφ.

Όσον αφορά την προσέλευση, το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο, καθώς έχουν μείνει ελάχιστα διαθέσιμα εισιτήρια για το σημαντικό αυτό ματς.

Η UEFA επίσης γνωστοποίησε πως διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο 43χρονος Ιταλός, Μάρκο Ντι Μπέλο. Ο εν λόγω ρέφερι είναι μέλος της Α’ κατηγορίας με αρκετή εμπειρία στην χώρα του, αφού έχει διευθύνει 161 αγώνες της Serie A, αλλά η εμπειρία του σε ευρωπαϊκούς αγώνες δεν είναι ανάλογη.

Συνολικά έχει διευθύνει μόλις τέσσερα παιχνίδια, σε προκριματική φάση του Champions League, ενώ στο Europa και στο Conference League έχει σφυρίξει και σε τελικές φάσεις, μετρώντας συνολικά 17 αναμετρήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία