Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

ΠΑΟΚ-Μάλμε: Οι αριθμοί πριν το παιχνίδι

Δημοφιλή

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη της ρεβάνς με την Μάλμε στην Τούμπα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βάζει τον κόσμο στο κλίμα του αγώνα, παρουσιάζοντας ενδιαφέρουσες πληροφορίες και στατιστικά σχετικά με το background της αναμέτρησης.

Αναλυτικά:

Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα του επαναληπτικού αγώνα κόντρα στη Μάλμε στο γήπεδο της Τούμπας για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες και στατιστικά σχετικά με το background της αναμέτρησης.

Η ισοπαλία με 2-2 με τη Μάλμε στη Σουηδία ήταν το τρίτο φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ, ο οποίος μετρά δύο νίκες και μια ισοπαλία απέναντι στους αντιπάλους του για τα προκριματικά του Champions League.

Ο Δικέφαλος έχει βρει πέντε διαφορετικούς σκόρερ σε αυτή τη διαδικασία, με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη να είναι εκείνος που έχει βρει δίχτυα δύο φορές, ενώ από ένα έχουν οι Εκόνγκ , Μουργκ , Τάισον και Μπάμπα .

Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη τρεις αναμετρήσεις και οι περισσότερες που έχει για τα προκριματικά του Champions League μέχρι τώρα είναι τη σεζόν 2018-19, όταν η σειρά είχε έξι αναμετρήσεις και απέκλεισε τη Βασιλεία, τη Σπάρτα Μόσχας και στη συνέχεια βρήκε μπροστά του την Μπενφίκα.

Αυτή ήταν και η πιο “γεμάτη” από τις έξι μέχρι τώρα προσπάθειες του στα προκριματικά του Champions League, οι οποίες ξεκίνησαν το 2004-05, όπου η πρόκριση κρίθηκε με τον μηδενισμό απέναντι στη Μακάμπι στο πρώτο ματς και η συνέχεια ήρθε το 2010-11 με αντίπαλο τον Άγιαξ (1-1 στην Ολλανδία και 3-3 στη Θεσσαλονίκη).

Το 2013-14 η τιμωρία της Μέταλιστ οδήγησε τον ΠΑΟΚ για πρώτη φορά στη φάση των Play Offs του Champions League, όπου έμεινε εκτός από την Σάλκε με 1-1 στη Γερμανία και ήττα 3-2 στην Τούμπα.

Ακολούθησε ο Άγιαξ το 2016-17 στον γ’ προκριματικό με 1-1 στην Ολλανδία και ήττα 2-1 στη Θεσσαλονίκη. Το 2018-19 έκανε δύο προκρίσεις και έφτασε στα Play Οffs για δεύτερη φορά. Απέκλεισε τη Βασιλεία με νίκη 2-1 στην Τούμπα και στην Ελβετία (3-0), ενώ στη συνέχεια επικράτησε με 3-2 της Σπάρτακ Μόσχας στη Θεσσαλονίκη και πήρε 0-0 στη Ρωσία. Στα Play Οffs πήρε ισοπαλία 1-1 στην Πορτογαλία με την Μπενφίκα και ηττήθηκε με 4-1 στην Τούμπα.

Το 2019-20 βρέθηκε σε προκριματικά Champions League, όπου πάλι βρήκε μπροστά του τον Άγιαξ και την ισοπαλία 2-2 στην Τούμπα, ακολούθησε η ήττα με 3-2 στην Ολλανδία.

Τελευταία του προσπάθεια ήταν τη σεζόν 2021-22, όταν λόγω Covid-19 έπαιξε μονά παιχνίδι στην Τούμπα κόντρα σε Μπεσίκτας (νίκη-πρόκριση με 3-1) και σε Μπενφίκα (νίκη-πρόκριση με 2-1), ενώ στα Play Offs ηττήθηκε δύο φορές από την Κράσνονταρ με 2-1 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Παίκτης της Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες πιάστηκε ντοπέ μετά τη ρεβάνς με την ΑΕΚ

Παίκτης της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες βρέθηκε θετικός σε χρήση μαριχουάνας μετά την ρεβάνς με την ΑΕΚ. Όπως αναφέρει το «Andorra...

Στην ίδια κατηγορία