Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ο Κουλιεράκης θυμίζει… Σέρχιο Ράμος»

Δημοφιλή

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα μέσα από το FORZAonline αναφορικά με το έντονο ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε από τη Γερμανία, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έχει μπει για τα καλά και στα «θέλω» της Βόλσφμπουργκ μετά την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, έχοντας καταθέσει υψηλότερη οικονομικά πρόταση από τους «αετούς». Κάτι που σημαίνει ότι έχασαν έδαφος αναφορικά με τη διαφαινόμενη μετακίνησή του σε εκείνους «σε μία προσπάθεια υπογραφής που ξυπνά μνήμες από την αποτυχημένη προσπάθεια που είχε γίνει για τον Πασκάλ Γκρος», όπως επισημάνθηκε από τη «The Kicker».

«Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Βόλφσμπουργκ να διεκδικούν την υπογραφή του» προσθέτουν επίσης ΜΜΕ της Γερμανίας ενόσω «ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός έχει πραγματοποιήσει 72 συμμετοχές με τον πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ και έχει εντυπωσιάσει με εννέα γκολ και τέσσερις ασίστ από την αμυντική του θέση. Ο ΠΑΟΚ ελπίζει να εξασφαλίσει τουλάχιστον 15 εκατομμύρια ευρώ από την πώλησή του, κάτι που θα αποτελέσει νέο ρεκόρ συλλόγου. Το τρέχον ρεκόρ είναι η πώληση του 19χρονου εξτρέμ Χρήστου Τζόλη στη Νόριτς για 11 εκατομμύρια ευρώ το 2021. Ο Τζόλης μετακόμισε φέτος στην Μπριζ για 6 εκατομμύρια ευρώ».

Παράλληλα, για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη γίνεται «σύνδεση» με τον Σέρχιο Ράμος δεδομένων των εμφανίσεων που έχει καταθέσει και επί της ουσίας θυμίζουν τον Ισπανό αμυντικό, με τον Τύπο του εξωτερικού να σημειώνει χαρακτηριστικά πως «έχει συνδεθεί εδώ και καιρό και με το ιταλικό πρωτάθλημα δεδομένου του ενδιαφέροντος της Μίλαν. Ωστόσο, οι Rossoneri ενίσχυσαν πρόσφατα την ομάδα τους με τον Πάβλοβιτς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Κεκλεισμένων των θυρών το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στο χάντμπολ

Χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί η πρεμιέρα της ομάδας χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ στην Handball Premier, με την ομάδα του...

Στην ίδια κατηγορία