Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η αναφορά σε Τισουντάλι και το ΠΑΟΚ-Μάλμε

Δημοφιλή

Τα προκριματικά του UEFA Champions League «σημαδεύτηκαν» από μια σειρά αποκλεισμών για αρκετούς Μαροκινούς διεθνείς ποδοσφαιριστές γεγονός που απομονώθηκε από ΜΜΕ της χώρας με παράλληλη αναφορά και στον Τάρικ Τισουντάλι του ΠΑΟΚ. Κατόπιν του ευρωπαϊκού αποκλεισμού των «ασπρόμαυρων» από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά από ένα γκολ που δέχθηκαν στην παράταση, το όνειρο για την πρόκριση στα Play Off «έσβησε».

«Παρά τη σταθερή επιθετική απόδοση της ομάδας του Τάρικ Τισουντάλι που πέρασε ως αλλαγή στην επαναληπτική αναμέτρηση, ο ΠΑΟΚ έχασε ένα δραματικό ματς από τη Μάλμε με σκορ 4-3, μετά από ισοπαλία 2-2 στο πρώτο παιχνίδι» επισημαίνουν ΜΜΕ του Μαρόκου σε μία «εφιαλτική» όπως σημειώνουν βραδιά και για τους ποδοσφαιριστές της χώρας δεδομένων των αποκλεισμών που γνώρισαν με τους συλλόγους τους.

Ενδεικτική μεταξύ άλλων είναι η περίπτωση του Γιουσέφ Εν-Νεσίρι της Φενέρμπαχτσε δεδομένου του αποκλεισμού του τουρκικού κλαμπ από τη Λιλ κατόπιν της ήττας με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι και της ισοπαλίας 1-1 που απέσπασε στο δεύτερο μετά από παράταση. «Παρά το γεγονός ότι ο Εν-Νεσίρι μπήκε ως αλλαγή στο 63ο λεπτό, οι προσπάθειές του δεν ήταν αρκετές για να γυρίσουν την κατάσταση και η ομάδα του έφυγε από τη διοργάνωση για να υποβιβαστεί στο Europa League».

Αναφορικά με τους υπόλοιπους Μαροκινούς ποδοσφαιριστές που «αναγκάστηκαν» να αποχωριστούν την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, από πλευράς ΜΜΕ της χώρας τονίζεται ότι: «Στην Κύπρο, το μαροκινό δίδυμο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Ισάαμ Κεμπάκε βίωσαν αποκλεισμό με τον ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας. Η κυπριακή ομάδα αποκλείστηκε από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, μετά από ήττα 2-0 στο πρώτο παιχνίδι, ακολουθούμενη από ισοπαλία 0-0 στο δεύτερο παιχνίδι. Στη Σκωτία, ο παίκτης της Ρέιντζερς, Χάμζα Ιγκαμάν, αποκλείστηκε επίσης μετά την ήττα με 2-0 από την Ντιναμό Κιέβου στο δεύτερο παιχνίδι, και από ισοπαλία 1-1 στο πρώτο παιχνίδι. Αυτή η ήττα εμπόδισε την ομάδα της Σκωτίας να προκριθεί στον επόμενο γύρο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Πιτσώτης: «Ξέρω πως δουλεύει ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια στις ακαδημίες» (video)

Ο Δημήτρης Πιτσώτης είναι ο νέος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Β και ο Έλληνας νεαρός κεντρικός αμυντικός έδωσε την πρώτη...

Στην ίδια κατηγορία