Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Έχουν… παρελθόν ΠΑΟΚ και Σάμροκ Ρόβερς (video)

Δημοφιλή

Τον αντίπαλό του στα Play Off του UEFA Europa League, έμαθε πριν από λίγες ώρες ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει σε διπλό παιχνίδι την Σάμροκ Ρόβερς, με στόχο την πρόκριση στο League Phase της διοργάνωσης. Ο Δικέφαλος είχε συναντήσει ξανά την ομάδα από την Ιρλανδία την σεζόν 2011/12, στην ίδια διοργάνωση, αλλά τότε ήταν για την φάση των ομίλων, όπου πέρα από ΠΑΟΚ και Σάμροκ Ρόβερς, ήταν και η Ρουμπίν Καζάν, αλλά και η Τότεναμ στην χρονιά με το ιστορικό διπλό στο White Hart Lane.

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι τότε, είχε καταφέρει να τερματίσει πρώτη στην βαθμολογία με 12 βαθμούς, φέρνοντας τρεις ισοπαλίες, δύο με την Ρουμπίν Καζάν, με την Τότεναμ στην Τούμπα και τρεις νίκες, στο Λονδίνο και μέσα-έξω κόντρα στην Σάμροκ. Τότε, στα δύο παιχνίδια με την ομάδα από την Ιρλανδία, ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ ανώτερος και το 2-1 της Τούμπας για την 3η αγωνιστική τον είχε αδικήσει, ενώ στην Ιρλανδία για την 4η αγωνιστική ο Δικέφαλος βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 0-3 στο 38′ πριν διαμορφωθεί το τελικό 1-3 στο δεύτερο ημίχρονο.

Τα γκολ των «ασπρόμαυρων» είχαν πετύχει ο Κοστίν Λαζάρ και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στην Τούμπα και στην Ιρλανδία, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης πέτυχε τα δύο από τα τρία τέρματα, ενώ ένα είχε πανηγυρίσει και ο Γιώργος Φωτάκης. Φυσικά, κοινός παρονομαστής των δύο αναμετρήσεων είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος είναι ο μοναδικός παίκτης που συνδέει τις τότε με τις τωρινές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με την Σάμροκ Ρόβερς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μια φανέλα Αντρίγια μπορεί να γίνει δική σου!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία