Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το «στίγμα» του ΑΣ για την πρεμιέρα!

Δημοφιλή

Ξεκινάει το ταξίδι του ΠΑΟΚ με γνώμονα την υπεράσπιση του στέμματος απέναντι στον Πανσερραϊκό κατά την πρεμιέρα των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στην Τούμπα (σ.σ έβδομη διαδοχική φορά στην έδρα του) κατόπιν του ευρωπαϊκού του αποκλεισμού από τη Μάλμε στο UEFA Champions League. Έχοντας κληθεί να αντιμετωπίσει σωρεία απουσιών ενόψει της επανεμφάνισης των «ασπρόμαυρων» στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου συμπεριέλαβε για πρώτη φορά τον Σόλα σε αποστολή ενώ ο Αντώνης Τσιφτσής αναμένεται να λάβει το βάπτισμα του πυρός δεδομένου του τραυματισμού του Ντόμινικ Κοτάρσκι.

Όπως συνηθίζει πριν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, έτσι και στην πρεμιέρα του στη Stoiximan Super League η οποία συνοδεύεται με αλλαγές στον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ, ο «ασπρόμαυρος» ΑΣ σε επίσημη τοποθέτησή του επισήμανε μεταξύ άλλων ότι «ο ΠΑΟΚ ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα, έχοντας ως στόχο την υπεράσπιση του πανάξιου… θρόνου».

Από πλευράς ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του επισημαίνεται χαρακτηριστικά ότι: «Για την πρώτη αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 17 Αυγούστου και ώρα 20:00, στο Γήπεδο Τούμπας, τον Πανσερραϊκό.

Ο Πρωταθλητής Ελλάδος, ΠΑΟΚ, ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα, έχοντας ως στόχο την υπεράσπιση του πανάξιου… θρόνου. Το ταξίδι για το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου ξεκινάει από το Σπίτι του, θέλοντας να συνδυάσει την αφετηρία του με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του Novasports Prime».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία