Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Και επίσημα στην ΑΕΛ ο Γιαξής

Δημοφιλή

Επίσημη υπόσταση δόθηκε στη μετακίνηση του Κυριάκου Γιαξή στην ΑΕΛ που βρισκόταν μία «ανάσα» από την υπογραφή του, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που ήθελαν την άμεση ανακοίνωση του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ στο ρόστερ του Παύλου Δερμιτζάκη. Συνεπώς, μετά από έξι χρόνια στην οικογένεια των «ασπρόμαυρων», τα τρία αυτά επαγγελματικά, όντας μέλος της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου, ο 23χρονος χαφ συνεχίζει την καριέρα του στη Λάρισα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ αναφορικά με την προσθήκη του Γιαξή: «H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Κυριάκου Γιαξή, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας ως τον Ιούνιο του 2026. Είναι 23 ετών, γεννημένος τον Απρίλιο του 2001 και αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και στόπερ.

Ο ταλαντούχος μεσοαμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πήγασο Σερρών, ενώ έχει αγωνιστεί σε Πανσερραϊκό K19, Πανσερραϊκό, ΠΑΟΚ K19 και τα δύο τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ Β΄ όπου διετέλεσε και αρχηγός, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο είχε μία συμμετοχή στη σούπερ λίγκα με τον ΠΑΟΚ, ενώ μέτρησε 29 συμμετοχές στη σούπερ λιγκ 2 και πέτυχε και 1 γκολ.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής, να έχει μια παραγωγική χρονιά και να βοηθήσει την ΑΕΛ στο στόχο της ανόδου στη Super League».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία