Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ο Φέντορ να δείξει ποιος είναι!»

Δημοφιλή

Για το ντεμπούτο του Φέντορ Τσάλοφ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, στην ήττα- αποκλεισμό από τη Μάλμε τοποθετήθηκε ο αδερφός του επιθετικού του Δικεφάλου, Ντανίλ, μιλώντας σε ΜΜΕ της Ρωσίας, σημειώνοντας πως όλα είναι στα χέρια του 26χρονου επιθετικού.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Δυστυχώς δεν είχαμε χρόνο για να μιλήσουμε αναλυτικά με τον Φέντορ, μετά το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ στο Champions League. Περιμένω αυτή τη κουβέντα για να καταλάβω πως έγιναν τα πράγματα, κάτι απλά έλειψε στην ομάδα την τελευταία στιγμή, σε ένα γεμάτο γήπεδο. Φυσικά είναι απογοητευτικό αυτό. Φυσικά όλοι ήταν στεναχωρημένοι, αλλά ετοιμάζονται για τη συνέχεια.

Για εμένα, η συμμετοχή σε οποιοδήποτε Κύπελλο Ευρώπης, είτε αυτό είναι το Europa, είτε το Conference League, είναι ευκαιρία για τον Φέντορ, να δείξει ποιος είναι. Δοκιμάζει τώρα κάτι νέο και όλα είναι στα χέρια του. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω στο μυαλό του, περνάει με διαδικασία προσαρμογής. Αυτή θα φέρει κάποιες αλλαγές και οι αλλαγές οδηγούν σε κάτι καλό, στην πρόοδο.

Το ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει σίγουρα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι από μόνο του κάτι καλό. Ίσως δεν θα έπρεπε καν να στεναχωριέται που δεν είναι το Champions League, αν και ναι, εκεί θα παίξεις με ομάδες ανώτατου επιπέδου. Ίσως είναι πιο εύκολο να ξεχωρίσεις πρώτα στο Europa League».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Φωνάζει «παρών» με ΠΑΟΚ ο Ικάρντι

Ο Μάουρο Ικάρντι κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και να είναι άμεσα διαθέσιμος για το...

Στην ίδια κατηγορία