Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η αναφορά του Βαρούχα για τα πέναλτι του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Οι αποφάσεις του διαιτητή Φωτιά στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό προκάλεσε πολλές συζητήσεις, αφού σφυρίχτηκαν τρία πέναλτι, ενώ αμφισβητήθηκε και το γκολ της ισοφάρισης του Σαλαζάρ σε 2-2, καθώς ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε για φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε όλες τις φάσεις στην ΕΡΤ και έδωσε δίκιο στον διαιτητή και στον VAR για τις αποφάσεις που πήραν.

*** Για το πέναλτι του Πανσερραϊκού : Καθαρή παράβαση, ο Βιεϊρίνια ανατρέπει τον Σαλαζάρ, σωστά σφυρίχτηκε πέναλτι.

*** Για το πέναλτι της ισοφάρισης : Ο αμυντικός πιάνει παρατεταμένα τον Κεντζιόρα, ενώ η μπάλα είναι εντός παιδιάς, έχει ήδη εκτελεστεί το κόρνερ. Σωστή απόφαση ο καταλογισμός του πέναλτι.

*** Για το πέναλτι στον Τσάλοφ : Στην εικόνα φαίνεται ότι ο αμυντικός του Πανσερραϊκού πατά τον αστράγαλο του Τσάλοφ. Σωστή απόφαση ο καταλογιασμός του πέναλτι.

*** Για το 2-2 του Σάλαζαρ : Στο ξεκίνημα της φάσης υπάρχει φάουλ πάνω στον Τσάλοφ. Επειδή όμως η απόσταση είναι μεγάλη ανάμεσα στις δύο φάσεις, ο διαιτητής μέτρησε το γκολ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

STOP στην οργανωμένη μετακίνηση των ΠΑΟΚτσήδων

Το υπουργείο Αθλητισμού σε συνεργασία με την Αστυνομία της Θεσσαλίας λένε «όχι» στην οργανωμένη μετακίνηση των φίλων του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία