Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ξεπεράσεις μία «τραγωδία»

Δημοφιλή

Θα πάρει καιρό σε όλο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ να ξαναβρεί το κέφι του και να το βγάλει στο χορτάρι. Το Champions League έδινε κοινό όραμα σε όλους, πρέπει να βρεθεί κάτι αντίστοιχο που θα «φτιάξει» ξανά την ομάδα.

Το League phase του Europa League και ειδικά το φετινό είναι σαν ένα μικρό Champions League, η διαφορά είναι στο σεντόνι και τα λεφτά. Κι αν είναι τόσο μεγάλος ο καημός για το μεγάλο απωθημένο, ας γίνει το έξτρα καύσιμο για φέτος.

Ο πρωταθλητής της σεζόν 2024-25, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να παίξει στα πλέι-οφ του επόμενου Champions League. Η πρωταθλήτρια των προκριματικών με το κορυφαίο συλλογικό ranking (ο ΠΑΟΚ έχει 37.000) κάθε χρόνο παίρνει ένα απευθείας εισιτήριο χωρίς προκριματικά. Ας μαζέψει ο Δικέφαλος κι άλλους βαθμούς φέτος στην Ευρώπη για να περάσει σε βάθος χρόνου Ρέιντζερς, Σλάβια Πράγας, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Σάλτσμπουργκ, Κοπεγχάγη που είναι από πάνω του και να μην νοιάζεται για προκριματικά, αν πάρει πρωτάθλημα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ξεπεράσεις μία τραγωδία. Ο πιο ενδεδειγμένος είναι να οριοθετήσεις νέους στόχους. Κάτι για να πιστεύεις. Κάτι για να κυνηγάς.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η Σαμ Μπρουνέλ πόζαρε με τις νέες φανέλες του ΠΑΟΚ

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ μετρά αντίστροφα για την έναρξη της σεζόν και οι φίλοι της ομάδας και...

Στην ίδια κατηγορία