Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μεταγραφή Κουλιεράκη: Η συμφωνία με τη Βόλφσμπουργκ κι η αναχώρηση

Δημοφιλή

O Κώστας Κουλιεράκης περνά τις τελευταίες μέρες του στον ΠΑΟΚ και στο τέλος του μήνα θα είναι και επίσημα παίκτης της Βόλφσμπουργκ.

Η μεταγραφή είναι τελειωμένη, με τους “Λύκους” να κάνουν δυναμικό μπάσιμο και σε χρόνο ρεκόρ να ολοκληρώνουν την αγορά του Κουλιεράκη.

Αρχικά, ο προπονητής τους, Ραλφ Χαζεντχούτλ μίλησε με τον Κουλιεράκη, του εξήγησε πόσο πολύ τον υπολογίζει και τι ακριβώς τον περιμένει εκεί, και πήρε το ΟΚ του.

Στη συνέχεια τα βρήκαν γρήγορα και οι δύο ομάδας και ο Κουλιεράκης μπορεί να θεωρείται παίκτης της Βόλφσμπουργκ, η οποία πρόσφερε στον ΠΑΟΚ ελαφρώς περισσότερα, απ΄ αυτά που είχε προσφέρει η Φρανκφούρτη, αλλά η αποφασιστικότητά τους, έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της.

Η τελική πρόταση της Βόλφσμπουργκ ήταν 12 εκατ. ευρώ άμεσα, συν 3 εκατ. ευρώ μπόνους, ανάλογα με τις συμμετοχές του Κουλιεράκη. Αυτό το μπόνους, ο ΠΑΟΚ θα το εισπράξει ακόμη κι ο Κουλιεράκης πωληθεί, χωρίς να πιάσει τις συμμετοχές!

Στην πραγματικότητα, τα 15 εκατομμύρια είναι εγγυημένα για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος εκτός των άλλων κρατά κι ένα ποσοστό 20% σε περίπτωση πώλησης από τη Βόλφσμπουργκ.

Μέσα στη συμφωνία είναι και η συμμετοχή του Κουλιεράκη με τον ΠΑΟΚ στα δύο παιχνίδια με τη Σάμροκ Ρόβερς.

Αν θα υπάρξει κι άλλη πώληση; Παρά τα όσα λέγοντας για Κοτάρσκι ή ακόμη και Κωνσταντέλια, αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται κάτι τέτοιο στον ορίζοντα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Έμαθαν πρόγραμμα στο πρωτάθλημα οι γυναίκες του ΠΑΟΚ

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ, το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου, η κλήρωση της Women's Football League 2024-2025. Οι...

Στην ίδια κατηγορία