Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανεβάζει «στροφές» ο Μπάμπα

Δημοφιλή

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα αναφορικά με την επιστροφή στις προπονήσεις για τον ΠΑΟΚ ενόψει Σάμροκ Ρόβερς, ο Ράζβαν Λουτσέσκου υπολογίζει εκ νέου στις υπηρεσίες των Ντόμινικ Κοτάρσκι, Γιόνι Ότο και Τάισον ενώ ο Ράχμαν Μπάμπα που τέθηκε επίσης εκτός από την πρεμιέρα με τον Πανσερραϊκό ανέβασε «στροφές» συμμετέχοντας στο μεγαλύτερο μέρος της σημερινής (18.08) προπόνησης στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

«Οι Όττο, Τάισον και Κοτάρσκι προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα, ενώ ο Μπάμπα έκανε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης» τονίζεται στην επίσημη αναφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που μετατοπίζει την προσοχή της στην επόμενη ευρωπαϊκή της πρόκληση με τη Σάμροκ Ρόβερς (22.08, 20:30) επιθυμώντας να κάνει βήμα πρόκρισης στο League Phase του Europa League.

Αναφορικά με τους παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στον Πανσερραϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο με τους προπονητές πάνω στους τομείς της τακτικής και της φυσικής κατάστασης, μέσα από ασκήσει και οικογενειακό διπλό. Την Τρίτη (20.08)ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:30 στη Νέα Μεσημβρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

ΑΕΚ: Γενέθλια με… τραγούδι από τον Μάριο Ηλιόπουλο (video)

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, διοργάνωσε ένα πριβέ πάρτι για τα γενέθλια του και τραγούδησε μαζί με τον...

Στην ίδια κατηγορία