Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Κατοχή και δίτερμα με γκολάρες (video)

Δημοφιλή

«Άνοιξε» ο κύκλος προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ενόψει της επόμενης ευρωπαϊκής του πρόκλησης με τη Σάμροκ Ρόβερς, μετρώντας τις επιστροφές των Ντόμινικ Κοτάρσκι, Γιόνι Ότο και Τάισον ενώ σε φάση επανένταξης βρίσκεται και ο Ράχμαν Μπάμπα που ανεβάζει διαρκώς «στροφές». Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ απομονώθηκαν τα αντιπροσωπευτικότερα highlights της σημερινής (19.08) προπόνησης, με το αγωνιστικό τμήμα να δίνει έμφαση σε ασκήσεις κατοχής μπάλας και να παρουσιάζεται ιδιαιτέρως κεφάτο στο οικογενειακό δίτερμα σημειώνοντας εντυπωσιακά τέρματα.

Δείτε το video της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τα αντιπροσωπευτικότερα στιγμιότυπα από τη σημερινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία:

Υπενθυμίζεται ότι οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στον Πανσερραϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο με τους προπονητές πάνω στους τομείς της τακτικής και της φυσικής κατάστασης, μέσα από ασκήσει και οικογενειακό διπλό. Την Τρίτη (20.08)ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:30 στη Νέα Μεσημβρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

STOP στην οργανωμένη μετακίνηση των ΠΑΟΚτσήδων

Το υπουργείο Αθλητισμού σε συνεργασία με την Αστυνομία της Θεσσαλίας λένε «όχι» στην οργανωμένη μετακίνηση των φίλων του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία