Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Κάρπιν: «Γι’ αυτό άφησα εκτός τον Τσάλοφ»

Δημοφιλή

Η πρώτη διακοπή των πρωταθλημάτων, για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, είναι προγραμματισμένη τον Σεπτέμβριο και αρκετοί από τους παίκτες του ΠΑΟΚ θα δώσουν το παρών στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Μέσα σε αυτούς δεν θα είναι ο Φέντορ Τσάλοφ, καθώς έμεινε εκτός από την Εθνική Ρωσίας, με τον τεχνικό της ομάδας, Βάλερι Καρπίν, να εξήγει τους λόγους που δεν τον κάλεσε.

«Ο Αλεξέι Μίραντσουκ υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο με την Ατλάντα και αντιμετωπίζει δυσκολίες προσαρμογής και ζωής σε μια νέα χώρα. Αποφασίσαμε να του δώσουμε χρόνο να προσαρμοστεί στον σύλλογο. Παρόμοια είναι η κατάσταση και με τον Φέντορ Τσάλοφ λόγω της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ. Αποφασίσαμε να του δώσουμε χρόνο να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα. Είμαστε πάντα έτοιμοι να λάβουμε υπόψη τις τρέχουσες συνθήκες κατά τη μεταγραφή παικτών σε ξένους συλλόγους, ειδικά όταν πρόκειται για φιλικούς αγώνες της Εθνικής ομάδας», σημείωσε ο Καρπίν.

Η Ρωσία θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες κατά τη διακοπή του Σεπτεμβρίου, αρχικά με το Βιετνάμ, και στη συνέχεια με την Ταϊλάνδη στο Ανόι στις 5 και 7 Σεπτεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία