Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

56ο Ράλλυ ΔΕΘ στις 14-15 Σεπτεμβρίου

Δημοφιλή

Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης μας δίνει μια πρώτη εικόνα για το 56ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ., του μακροβιότερου αγώνα ράλλυ της χώρας μετά το Ράλλυ Ακρόπολις.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το διήμερο 14 & 15 Σεπτεμβρίου 2024, αποτελώντας τον τρίτο γύρο του πανελληνίου πρωταθλήματος ράλλυ ασφάλτου. Η φετινή έκδοση του αγώνα περιλαμβάνει 4 ασφάλτινες ειδικές διαδρομές (2 επαναλαμβανόμενες), συνολικού μήκους 89.6 αγωνιστικών χιλιομέτρων.

Όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις, το 56ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. περιλαμβάνει το προαιρετικό shakedown στη Γαλάτιστα, καθώς και πανηγυρική εκκίνηση & τερματισμό στη πλατεία Αριστοτέλους. Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου (09:00-13:00) στο χώρο του παλαιού εργοστασίου «ΦΛΩΡΙΝΑ» στην είσοδο του χωριού Γαλαρινός Χαλκιδικής, θα πραγματοποιηθεί ο διοικητικός & τεχνικός έλεγχος των συμμετεχόντων και των αυτοκινήτων τους. Ο ίδιος χώρος θα αποτελέσει και το Service Park του αγώνα. Από τις 14:00 και ως τις 17:00 του Σαββάτου θα διεξαχθεί το shakedown της Γαλάτιστας, με φόντο το αξιοθέατο της ομώνυμης κωμόπολης, τον βυζαντινό πύργο. Η διαδρομή που θα χρησιμοποιηθεί είναι η παλαιά επαρχιακή οδός Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου, αμέσως μετά την έξοδο του χωριού Γαλάτιστα.

Διαβάστε περισσότερα: https://trcoff.gr/motorsport/56-rally-deth

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Χάντμπολ: «Κατέρρευσε» στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ

Για την 1η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Μίκρα τον Ολυμπιακό, από...

Στην ίδια κατηγορία