Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το ελληνικό μήνυμα του Μουργκ για Σάμροκ Ρόβερς

Δημοφιλή

Άπαντες παρόντες στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ ενόψει της πρωταρχικής αναμέτρησης με τη Σάμροκ Ρόβερς για τα Play Off του Europa League, με τους ασπρόμαυρους να ολοκληρώνουν τον κύκλο προετοιμασίας τους στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας με μία απογευματινή προπόνηση την Τετάρτη (21.08). Ντόμινικ ΚοτάρσκιΓιάννης ΜιχαηλίδηςΡάχμαν ΜπάμπαΓιόνι Ότο και Τάισον που απουσίασαν από την πρεμιέρα με τον Πανσερραϊκό για διαφορετικούς λόγους τίθενται εκ νέου στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου, καταστρώνοντας τα πλάνα του με γεμάτη φαρέτρα.

Ορμώμενος από την επόμενη ευρωπαϊκή πρόκληση του ΠΑΟΚ λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα με τους Ιρλανδούς, ο Τόμας Μουργκ σε προσωπική του ανάρτηση στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram απέστειλε το δικό του ελληνικό μήνυμα ενόψει της αυριανής (22.08) «μάχης» επισημαίνοντας χαρακτηριστικά «πάμε» και ταγκάροντας τους Κωνσταντίνο Θυμιάνη-Μαντί Καμαρά.

Δείτε αναλυτικότερα την ανάρτηση του Τόμας Μουργκ πριν την ευρωπαϊκή «μάχη» με τους Ιρλανδούς:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

STOP στην οργανωμένη μετακίνηση των ΠΑΟΚτσήδων

Το υπουργείο Αθλητισμού σε συνεργασία με την Αστυνομία της Θεσσαλίας λένε «όχι» στην οργανωμένη μετακίνηση των φίλων του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία