Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Μίλησε» για ΠΑΟΚ η διαφορά κλάσης

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ έκανε τη δουλειά του κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς, επικράτησε με 4-0 και έκανε το άλμα για να βρεθεί στο Λιγκ Στέιτζ του Γιουρόπα Λιγκ.

Στο 9΄, μετά τη σέντρα του Ζίβκοβιτς, το σουτ του Τόμας κόντραρε σε σώματα αμυντικών, για να εξουδετερωθεί από τον Πελς σε κόρνερ. Από την εκτέλεσή του, ο Κεντζιόρα έπιασε κεφαλιά, που έδιωκε με δυσκολία ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

Στο 20΄ το σουτ του Ζίβκοβιτς έφυγε άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα οι Ιρλανδοί απείλησαν για πρώτη φορά με τον Χορ, που έστειλε την μπάλα άουτ με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρντερ.

Στο 39΄ η σέντρα του Ζίβκοβιτς πέρασε ανεκμετάλλευτη, ενώ δύο λεπτά αργότερα το γκολ, που πέτυχε ο Μπάμπα, ακυρώθηκε, κατόπιν εξέτασης της φάσης στο VAR (καταλογίστηκε επιθετικό φάουλ στον Οτο).

Μέχρι που στο πέμπτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ζίβκοβιτς έβγαλε «φαρμακερή» σέντρα από τα δεξιά κι ο Κλίρι, στην προσπάθεια του να διώξει, έστειλε την μπάλα με… κεφαλιά-ψαράκι στην εστία της ομάδας του, ανοίγοντας το σκορ.

Με γκολ άρχισε και το δεύτερο μέρος. Στο 47΄ ο Ζίβκοβιτς έδωσε στον Τάισον κι ο Βραζιλιάνος «κεραυνοβόλησε» τον Πελς για το 2-0. Τέσσερα λεπτά μετά ο Τάισον έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-0, μέχρι που στο 52΄ οι Ιρλανδοί έμειναν με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Χόνοχαν (αγκωνιά στον Σβαμπ) με δεύτερη κίτρινη.

Στο 64΄ ο Τόμας τραυματίστηκε, δίνοντας τη θέση του στον Τσάλοφ και τρία λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ έκανε το 3-0. Μετά από κλέψιμο της μπάλας, ο Τάισον έδωσε στον Κωνσταντέλια κι αυτός με υπέροχο πλασέ παραβίασε την αντίπαλη εστία.

Στις καθυστερήσεις ο Γκρέις ανέτρεψε τον Ντεσπόντοφ, ο Τσάλοφ ανέλαβε την εκτέλεση, ο Πελς απέκρουσε με το πόδι και στην επαναφορά ο Ρώσος “σημάδεψε” το κάθετο δοκάρι. Ενα λεπτό μετά ο Μπάμπα έκανε το 4-0 με κοντινό πλασέ.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο (79΄ Σάστρε), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ (79΄ Καμαρά), Οζντόεφ, Ζίβκοβιτς (79΄ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας (79΄ Μουργκ), Τάισον, Τόμας (64΄ Τσάλοφ).

Σάμροκ Ρόβερς: Πελς, Χορ, Κλίρι, Γκρέις, Χόνοχαν, Γουότς (73΄ Μπερν), Ο’Νιλ, Νιούτζεντ (73΄ Μακ Ινιφ), Κλαρκ (27΄ Λόπες), Φαρούτζια (84΄ Μπερκ), Γκριν (73΄ Μοντρόου).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

O Έρικσεν μίλησε για τη… χυλόπιτα στη Γαλατασαράι

Η Γαλατασαράι προσέγγισε το καλοκαίρι τον Κρίστιαν Ερικσεν, αλλά ο Δανός μέσος ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να παίξει στην...

Στην ίδια κατηγορία