Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Σοκαριστικό video έξω από την Τούμπα: Αστυνομικός βιαιοπραγεί κατά πόλίτη!

Δημοφιλή

Τον γύρο το διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με βιαιοπραγία αστυνομικού σε πολίτη έξω από την Τούμπα, πριν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Σάμροκ Ρόβερς.

Αυτή την φορά, έξω από το γήπεδο της Τούμπας και ενώ αστυνομικοί με συνοδεία των ανθρώπων των ΜΑΤ, απομακρύνουν κάποιους φιλάθλους από τα τουρνικέ της Θύρας 4, ένας φίλαθλος του Δικεφάλου αποφασίζει να βιντεοσκοπήσει τον τρόπο με τον οποίο οι αστυνομικοί απομακρύνουν τον κόσμο.

Αυτό που έδειξε η κάμερα είναι κάτι που δεν συναντά κάποιος για πρώτη φορά στα ελληνικά γήπεδα και σίγουρα δεν είναι και η τελευταία.

Συγκεκριμένα, ένας από τους αρχηγούς των ΜΑΤ, βλέπει τον φίλαθλο του ΠΑΟΚ που βιντεοσκοπεί και η αντίδρασή του ήταν να μη μιλήσει και απλά να κινηθεί απειλητικά προς τα πάνω του και να τον χαστουκίσει!

«Αν είχαμε επεισόδια χθες έξω από τη Τούμπα σήμερα θα πρωταγωνιστούσαν σε όλα τα ΜΜΕ άρθρα για εγκληματικές οργανώσεις… Εδώ και 4 αγωνιστικές που οι γνωστοί εγκληματίες τραμπουκίζουν ανήλικα έξω από το γήπεδο της τούμπας με εντολές από άνωθεν ούτε άρθρο… Τελικά ποιος ευθύνεται όταν ο κόσμος αντιδρά;», αναφέρει η λεζάντα του video.

Δείτε το video:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μπάρτλεϊ: «Η νίκη μας έδωσε αυτοπεποίθηση, πάμε για την πρόκριση»

Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς και ο Frank Bartley εκτός του ότι με 27 πόντους ήταν ο...

Στην ίδια κατηγορία