Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Κουλιεράκης και η εμπειρία του σε… ταξί

Δημοφιλή

Ακόμη μία αγωνιστική υποχρέωση απομένει για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη στην Τούμπα με τον Παναιτωλικό, στους τελευταίους του «χορούς» στο γήπεδο των «ασπρόμαυρων» πριν την αναχώρησή του για τη Γερμανία και τη Βόλφσμπουργκ, με την οποία ο ΠΑΟΚ επήλθε πρόσφατα σε συμφωνία με γνώμονα την παραχώρησή του. «Είναι πολλές οι σκέψεις, ανάμεικτα τα συναισθήματα. Είναι συναισθήματα μεγάλης χαράς, ικανοποίησης, συγκίνησης. Και μια στεναχώρια γιατί σκέφτηκα ότι ήρθα εδώ πριν πολλά χρόνια, μικρό παιδί… Πότε πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια. Φεύγω με ψηλά το κεφάλι», τόνισε μεταξύ άλλων ο Χανιώτης κεντρικός αμυντικός σε συνέντευξή του κατόπιν λήξης της εντός έδρας αναμέτρησης του Δικεφάλου με τη Σάμροκ Ρόβερς για τα Play Off του Europa League.

Γίνεται σαφές πως το τελευταίο χρονικό διάστημα που παραμένει στη Θεσσαλονίκη διευθετεί τις τελευταίες του λεπτομέρειες και αφιερώνει χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα εξ ου και η πρόσφατη εξόρμησή του σε γνωστό εμπορικό της πόλης. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης δε είναι ότι μετέβη από το κέντρο με ταξί, ο οδηγός του οποίου δεν ήταν ποδοσφαιρόφιλος και ως εκ τούτου εκ πρώτης όψεως δεν μπόρεσε να τον αναγνωρίσει. Κατόπιν συζήτησης, ωστόσο, ο 20χρονος στόπερ του συστήθηκε, τον… πείραξε που δεν τον κατάλαβε ενώ σχολίασε περιπαικτικά ότι είχε σκοπό να του εξασφαλίσει εισιτήρια για τους αγώνες του ΠΑΟΚ.

Μέρος της συνομιλίας τους αποτέλεσε και ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη δεδομένης της πολυετούς συνεργασίας του με το γερμανικό κλαμπ, με τους «ασπρόμαυρους» να «καρπώνονται» και ποσοστό μεταπώλησης (20%) για ενδεχόμενη μεταγραφή του στο μέλλον. Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός κεντρικός αμυντικός γίνεται ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που μετακομίζει από τον ΠΑΟΚ στην εν λόγω ομάδα, καθώς παλαιότερα το ίδιο είχε συμβεί και με τον νυν αρχηγό του Δικεφάλου, Αντελίνο Βιεϊρίνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Πιτσώτης: «Ξέρω πως δουλεύει ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια στις ακαδημίες» (video)

Ο Δημήτρης Πιτσώτης είναι ο νέος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Β και ο Έλληνας νεαρός κεντρικός αμυντικός έδωσε την πρώτη...

Στην ίδια κατηγορία