Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Όλη η προσοχή σε Μπράντον

Δημοφιλή

Με νέο πρόσωπο τον Τζόναθαν Γκόμεζ ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής (23.08) στη Νέα Μεσημβρία η προετοιμασία για τον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό με το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ να μετατοπίζει εκ νέου την προσοχή του στις εγχώριες υποχρεώσεις του. Με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ανανεώνει το προπονητικό «ραντεβού» το Σάββατο (24.08) στις 18:00 τα βλέμματα στρέφονται στον Μπράντον Τόμας και τις ενοχλήσεις στη δεξιά ποδοκνημική που αποκόμισε από τον εντός έδρας αγώνα με τη Σάμροκ Ρόβερς.

Όπως έγινε γνωστό, υποβλήθηκε σε θεραπεία και τη σημερινή (24.08) μέρα θα κάνει μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Κάτι που σημαίνει ότι θα ξεκαθαριστεί η περίοδος απουσίας του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στον ΠΑΟΚ που έχει μετατοπίσει την προσοχή του στον εντός έδρας αγώνα με τους Αγρινιώτες για τη  αγωνιστική της Stoiximan Super League. Αναφορικά με το υπόλοιπο αγωνιστικό τμήμα δίνει έμφαση στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης στο ελληνικό πρωτάθλημα προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμο να «ντουμπλάρει» τα νικηφόρα αποτελέσματά του στην Τούμπα.

«Αν δεν δείχνεις σεβασμό τιμωρείσαι. Πώς θα πω ότι προκριθήκαμε; Πρέπει να είμαστε σοβαροί και στο δεύτερο ματς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στο δεύτερο ματς και φυσικά να πάμε με την ίδια νοοτροπία σε όλη τη σεζόν. Τώρα αν αυτό το 4-0 διευκολύνει τη διαχείριση των αγώνων που έχουμε μέχρι τη διακοπή του Πρωταθλήματος; Εγώ ξέρω πως έχουμε ένα ματς την Κυριακή με τον Παναιτωλικό και αυτό πρέπει να σκεφτούμε», επισημάνθηκε από τον Ράζβαν Λουτσέσκου μετά τη λήξη του ματς με τους Ιρλανδούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

O Έρικσεν μίλησε για τη… χυλόπιτα στη Γαλατασαράι

Η Γαλατασαράι προσέγγισε το καλοκαίρι τον Κρίστιαν Ερικσεν, αλλά ο Δανός μέσος ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να παίξει στην...

Στην ίδια κατηγορία