Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

«Τεστ» συμπερασμάτων για ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Εν μέσω προετοιμασίας του στην Πτολεμαΐδα ενόψει της επικείμενης αγωνιστικής περιόδου, ο ΠΑΟΚ Β αναμένεται να δώσει ακόμη μία φιλική αναμέτρηση διαφορετικής δυναμικής κόντρα στην ΑΕΛ στο Αθλητικό Κέντρο «Ευάγγελος Παντελίδης» τη σημερινή (24.08) μέρα στις 18:00. Κάτι που σημαίνει ότι Παπαβασιλείου-Ταξίδης πρόκειται να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα αναφορικά με την ετοιμότητα των «ασπρόμαυρων» που θα ανταποκρίνονται με μεγαλύτερη ακρίβεια στο αγωνιστικό επίπεδο των ποδοσφαιριστών τους.

Στα αξιοσημείωτα μάλιστα ότι στη Λάρισα εντάχθηκε πρόσφατα και ένας πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Β. Ο λόγος για τον Κυριάκο Γιαξή μετά από τη συμπλήρωση μίας εξαετίας στους «ασπρόμαυρους». Συνεπώς, συνιστά ακόμη μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που παραμένει στην Ελλάδα κατόπιν του περάσματός του από τον Δικέφαλο. Ομοίως και ο Αλεξάντρ Σαποβάλοφ δεδομένου πως εντάχθηκε στη Νίκη Βόλου μετά το πέρασμά του από τη Θεσσαλονίκη από τη στιγμή που οι ασπρόμαυροι επέλεξαν να μην ενεργοποιήσουν τη ρήτρα του από τη Φλόρα Ταλίν (σ.σ ύψους 40 χιλιάδων ευρώ).

Υπενθυμίζεται πως προ λίγων ημερών η αναπτυξιακή ομάδα του Δικεφάλου έδωσε ακόμη ένα φιλικό τεστ με τοπική ομάδα προκειμένου να σπάσει τη ρουτίνα των καθημερινών προπονήσεων. Όπως ενημερωθήκατε μέσα από το FORZAonline, ωστόσο, αναφορικά με την εν λόγω ανεπίσημη αγωνιστική υποχρέωση, δεν «κρατήθηκε» σκορ παρόλο το επιθετικό «ξέσπασμα» των παικτών του ΠΑΟΚ απέναντι σε μία ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η προϊστορία του… κλείνει το μάτι

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (21/9, 17:00) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στο...

Στην ίδια κατηγορία