Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

To «ευχαριστώ» του Σόλα στην Τούμπα

Δημοφιλή

«Ντούμπλαρε» τις νικηφόρες επικρατήσεις του στην Τούμπα απέναντι σε Παναιτωλικό μετά την πρεμιέρα με Πανσερραϊκό και ο ΠΑΟΚ προσέθεσε ακόμη τρεις βαθμούς στη βαθμολογική του συγκομιδή πριν μετατοπίσει τον κύριο όγκο δουλειάς του στην επαναληπτική αναμέτρηση με τη Σάμροκ Ρόβερς στην Ιρλανδία. Όλη η προσοχή στράφηκε στον Σόλα δεδομένου πως πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να κλέβει την παράσταση στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε, αφού πρόλαβε να δείξει το τεράστιο ταλέντο που διαθέτει, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να τον αποθεώνουν.

«Ήταν τιμή μου που έκανα το ντεμπούτο μου σήμερα (σ.σ χθες). Ευχαριστώ τους οπαδούς για την θερμή υποδοχή» σημειώθηκε χαρακτηριστικά από τον Σόλα που έσπευσε να ανταποδώσει την αποθέωση που γνώρισε με ποστ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε αναλυτικότερα την ανάρτηση του Σόλα από το ντεμπούτο του στην Τούμπα:

Σε δηλώσεις του μάλιστα στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA κατόπιν λήξης της εντός έδρας αναμέτρησης με τους Αγρινιώτες, τόνισε ότι «ήταν μια μεγάλη απόφαση για μένα να φύγω για πρώτη φορά από τη χώρα μου. Ήρθα στην Ελλάδα, βρήκα εδώ πολύ ζέστη. Μίλησα πριν πάρω την τελική μου απόφαση με αρκετό κόσμο από το σταφ του ΠΑΟΚ, με  νυν παίκτες του ρόστερ, με κάποιους πρώην, ενώ είδα και πολλά βίντεο από την περσινή σεζόν που η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα. Έτσι πήρα την καλύτερη απόφαση και είμαι δικαιωμένος γι’ αυτό. Θα παλέψω να βοηθήσω την ομάδα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία