Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Kicker: «Τότε έρχεται Γερμανία ο Κουλιεράκης»

Δημοφιλή

Ακόμη μία αγωνιστική υποχρέωση απομένει για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη με την ασπρόμαυρη φανέλα κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς πριν την αναχώρησή του για τη Γερμανία και τη Βόλφσμπουργκ, με την οποία ο ΠΑΟΚ επήλθε πρόσφατα σε συμφωνία με γνώμονα την παραχώρησή του. «Είναι πολλές οι σκέψεις, ανάμεικτα τα συναισθήματα. Είναι συναισθήματα μεγάλης χαράς, ικανοποίησης, συγκίνησης. Και μια στεναχώρια γιατί σκέφτηκα ότι ήρθα εδώ πριν πολλά χρόνια, μικρό παιδί… Πότε πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια. Φεύγω με ψηλά το κεφάλι», τόνισε μεταξύ άλλων ο Χανιώτης κεντρικός αμυντικός σε συνέντευξή του κατόπιν λήξης της εντός έδρας αναμέτρησης του Δικεφάλου με τη Σάμροκ Ρόβερς για τα Play Off του Europa League.

Από πλευράς γερμανικών ΜΜΕ σε πρόσφατες αναφορές τους επισημαίνεται ότι ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αναμένεται να φτάσει νωρίτερα από το αναμενόμενο στη χώρα καθώς έχει προγραμματιστεί η άφιξή του. «Η Βόλφσμπουργκ προσπαθεί να επισπεύσει την άφιξη του νεαρού κεντρικού αμυντικού που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή» τονίζεται από το Kicker, προσθέτοντας εν συνεχεία ότι:

«Έχει ήδη ανακοινωθεί επίσημα ότι ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης θα μετακομίσει στο γερμανικό κλαμπ στο τέλος αυτής της εβδομάδας και θα μπορούσε να φτάσει νωρίτερα. Η καθαρή νίκη του ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι εναντίον της Σάμροκ Ρόβερς (4-0) στα Play Off του Europa League δίνει ελπίδες στη Βόλφσμπουργκ. Αρχικά, ήταν όρος των Ελλήνων ότι ο 20χρονος παίκτης θα ταξίδευε στη Γερμανία μόνο μετά το δεύτερο παιχνίδι της Πέμπτης. Στον χθεσινό αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό (2-0), ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μπάρτλεϊ: «Η νίκη μας έδωσε αυτοπεποίθηση, πάμε για την πρόκριση»

Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς και ο Frank Bartley εκτός του ότι με 27 πόντους ήταν ο...

Στην ίδια κατηγορία