Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο… οργανωτής Τισουντάλι (video)

Δημοφιλή

Ακόμη ένα τρίποντο προσέθεσε στη βαθμολογική του συγκομιδή ο ΠΑΟΚ στο κυνήγι του τίτλο της Stoiximan Super League κόντρα στον Παναιτωλικό, μετατοπίζοντας την προσοχή του στην επαναληπτική αναμέτρηση με τη Σάμροκ Ρόβερς στην Ιρλανδία και «ανοίγοντας» άμεσα τον κύκλο προετοιμασίας του. Στους διακριθέντες της τρίτης εντός έδρας αγωνιστικής υποχρέωσης του Δικεφάλου ήταν μεταξύ άλλων και ο Τάρικ Τισουντάλι που σημείωσε το πρώτο του τέρμα με την ασπρόμαυρη φανέλα.

«Είμαι χαρούμενος με το γκολ, αλλά στο μυαλό μου προηγείται η ομάδα. Να καταφέρουμε πράγματα μαζί. Να είμαστε συγκεντρωμένοι να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Αν δεν κάνω λάθος, σκόραρα στην πρώτη μου ευκαιρία σήμερα», σημείωσε αρχικά στις τοποθετήσεις του μετά τη λήξη του ματς με τους Αγρινιώτες προσθέτοντας εν συνεχεία ότι «είμαι χαρούμενος όταν σκοράρω, δουλεύω σκληρά να δίνω ασίστ και γκολ! Φυσικά και τον ονειρεύομαι αυτό το γκολ… Ξέραμε ότι σήμερα θα βρούμε μια ομάδα με αμυντικούς προσανατολισμούς και θέλαμε να κρατήσουμε τη μπάλα, να κουράσουμε τον αντίπαλο και αυτό κάναμε».

Στα αξιοσημείωτα μάλιστα πως ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής βγήκε… μπροστά και σε ρόλο οργανωτή ενόσω το αγωνιστικό τμήμα έσπευσε στη Θύρα 4 όπως συνηθίζει, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στην επίσημη σελίδα της στο «X» να απομονώνει τα εν λόγω στιγμιότυπα που εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας με το σφύριγμα της λήξης.

Δείτε αναλυτικότερα το χαρακτηριστικό video που ανάρτησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η προϊστορία του… κλείνει το μάτι

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (21/9, 17:00) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στο...

Στην ίδια κατηγορία