Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την πώληση του Χάρη Τσιγγάρα στον Ατρόμητο

Δημοφιλή

Στον Ατρόμητο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χάρης Τσιγγάρας, ο οποίος πωλήθηκε και επίσημα από τον ΠΑΟΚ, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να ευχαριστεί τον Έλληνα μέσο για την προσφορά του στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πώληση του Χάρη Τσιγγάρα στον Ατρόμητο. Ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη.

Ήρθε στον ΠΑΟΚ το μακρινό 2010, 10 χρονών παιδί και 14 χρόνια μετά φεύγει άντρας, πρωταθλητής, Κυπελλούχος και διεθνής. Ο Χάρης Τσιγγάρας πέρασε όλη την εκπαιδευτική διαδικασία του PAOK Academy, κέρδισε πρωταθλήματα με τις Κ15, Κ17 και Κ19, πήρε την προαγωγή στην πρώτη ομάδα, κέρδισε δύο Κύπελλα Ελλάδας, ήταν μέλος των The Incredibles που κατέκτησαν το πρωτάθλημα της σεζόν 2023-24 και το φετινό καλοκαίρι έφτασε μέχρι την Εθνική Ελλάδας.

Συνολικά με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ έπαιξε σε 81 αγώνες, ενώ σκόραρε δύο γκολ κι έδωσε μία ασίστ.

Χάρη σ’ ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά σου στην ομάδα και σου ευχόμαστε ότι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας σου!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

STOP στην οργανωμένη μετακίνηση των ΠΑΟΚτσήδων

Το υπουργείο Αθλητισμού σε συνεργασία με την Αστυνομία της Θεσσαλίας λένε «όχι» στην οργανωμένη μετακίνηση των φίλων του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία