Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Eλεύθερη είσοδος στο μεθαυριανό φιλικό με την TFT Skopje

Δημοφιλή

Στο πρώτο (αλλά και τελευταίο εντός έδρας πριν τους επίσημους αγώνες) φιλικό παιχνίδι, το οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι της ομάδας μπάσκετ (ελεύθερη η είσοδος στο Παλατάκι), ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την Τετάρτη στις 18.00 την TFT Skopje,

Για τους παίκτες του Καντσελιέρι πρόκειται ν’ ακολουθήσουν άλλοι τέσσερις φιλικοί αγώνες σε Αθήνα και Κάλιαρι, με τους οποίους θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία.

Ας σημειωθεί ότι την ημέρα διεξαγωγής του φιλικού αγώνα με την ομάδα των Σκοπίων θα υπάρχει η δυνατότητα πώλησης εισιτηρίων διαρκείας από το PAOK Sports Arena μέχρι και τις 20:00, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ που επιθυμούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους, παράλληλα με την παρακολούθηση του αγώνα.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι μέχρι και το Σάββατο 31 Αυγούστου, θα έχουν το δικαίωμα να ανανεώσουν τη θέση τους σε προνομιακή τιμή οι κάτοχοι των διαρκείας της προηγούμενης σεζόν.

Από την Κυριακή (01/09/24), τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται μόνο σε τιμές νέου εισιτηρίου και χωρίς καμία δέσμευση (θέσης και προνομιακής τιμής) για τους παλιούς κατόχους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Χαλκιάς: «Εγώ δεν απαντώ, εγώ είμαι ΠΑΟΚ!»

Kαλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Παρασκευής, ο Ορέστης Χαλκιάς (σ.σ εκ των πρωταγωνιστών του «Maestro») μίλησε αναφορικά...

Στην ίδια κατηγορία