Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ανοίγει ο δρόμος για τη μετακίνηση Μπόβε στον ΠΑΟΚ!»

Δημοφιλή

Ο Εντουάρντο Μπόβε βρίσκεται στη μεταγραφική ατζέντα του Δικεφάλου, προκειμένου να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο 22χρονος Ιταλός έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τη Ρόμα μέχρι το 2028, με την περίπτωσή του να εξετάζεται σοβαρά από τους ιθύνοντες του Δικεφάλου, προκειμένου να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού.

Για το εν λόγω μεταγραφικό «φλερτ» ανάμεσα σε ΠΑΟΚ, Ρόμα και Μπόβε κάνει λόγω η γνωστή ιταλική εφημερίδα «Gazzetta Dello Sport», υπογραμμίζοντας πως άνοιξε ο δρόμος στον Δικέφαλο για την απόκτηση του νεαρού Ιταλού μέσου.

«Ο Εντοάρντο Μπόβε θα πήγαινε δανεικός στην Ελλάδα, ώστε η Ρόμα να διατηρήσει τον έλεγχο του παίκτη και να αξιολογήσει πώς θα τον αντιμετωπίσει την επόμενη σεζόν. Ο δρόμος προς τον ΠΑΟΚ άνοιξε για τον Εντοάρντο Μποβέ. Ο Ιταλός μέσος θα μπορούσε να πάει ως δανεικός, ώστε η Ρόμα να διατηρήσει την κυριότητα του παίκτη», αναφέρει χαρακτηριστικά του ιταλικό δημοσίευμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπόβε αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Ρόμα, έχοντας περάσει όλη την ποδοσφαιρική του καριέρα στο ιταλικό κλαμπ. Στην ανδρική ομάδα προβιβάστηκε το καλοκαίρι του 2021 καταγράφοντας έκτοτε 92 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και δύο ασίστ. Την περασμένη αγωνιστική χρονιά αγωνίστηκε σε 45 αναμετρήσεις, με ένα γκολ και δύο ασίστ σε 2.627 λεπτά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μια φανέλα Αντρίγια μπορεί να γίνει δική σου!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία