Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Πήρε μεγάλη χαρά ο Καμαρά

Δημοφιλή

Σε σταθερά ανοδική πορεία βρίσκεται η αγωνιστική εικόνα του Μαντί Καμαρά, ο οποίος επέστρεψε για τα καλά στους αγωνιστικούς χώρους, μετά την περσινή αδράνειά του.

Ο Αφρικανός χαφ παίρνει σταδιακά αγωνιστικά λεπτά και ευκαιρίες από τον Ράζβαν Λουτσέσκου, γεγονός που έχει επιφέρει βελτίωση στις επιδόσεις του. Μετά από μια σκληρή προετοιμασία, ο Καμαρά μπήκε στο ροτέισον του ΠΑΟΚ και την περασμένη Κυριακή (25/8) κατέγραψε τη δεύτερη συμμετοχή του στην αρχική ενδεκάδα.

Η εμφάνισή του, μάλιστα, κόντρα στον Παναιτωλικό ήταν αρκετά καλή, τρέχοντας ασταμάτητα στη μεσαία γραμμή, βοηθώντας τα μέγιστα ώστε να έρθει η σημαντική νίκη στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Μαντί Καμαρά επέστρεψε στις κλήσεις της Εθνικής Γουϊνέας, μετά από τρία χρόνια απουσίας! Η πολυπόθητη κλήση στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για τον Αφρικανό χαφ, με τον ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου να δηλώνει χαρούμενος για τη μεγάλη επιστροφή στην Εθνική του ομάδα.

«Χαρούμενος για την επιστροφή. Ευχαριστώ Θεέ μου», ήταν το μήνυμα του 27χρονου μέσου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε παρακάτω το story του Μαντί Καμαρά:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Χαλκιάς: «Εγώ δεν απαντώ, εγώ είμαι ΠΑΟΚ!»

Kαλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Παρασκευής, ο Ορέστης Χαλκιάς (σ.σ εκ των πρωταγωνιστών του «Maestro») μίλησε αναφορικά...

Στην ίδια κατηγορία