Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η «ασπρόμαυρη» τριάδα του 100%

Δημοφιλή

Προ λίγων ωρών το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ αναχώρησε με προορισμό την Ιρλανδία προκειμένου να ολοκληρώσει τη «δουλειά» κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς στα Play Off του UEFA Europa League έχοντας ένα εξαιρετικά σημαντικό μαξιλαράκι ασφαλείας από την πρωταρχική τους συνάντηση στη Θεσσαλονίκη. Τελευταίος χρονικά σκόρερ των «ασπρόμαυρων» αναδείχθηκε ο Τάρικ Τισουντάλι στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό που μαζί με τους Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και Ράχμαν Μπάμπα έχουν καταγράψει μία αξιοσημείωτη στατιστική επίδοση σε συνάρτηση με τα τέρματα που σημείωσαν.

Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου έχουν ισάριθμα τέρματα με τις τελικές προσπάθειες που επιχείρησαν προς την αντίπαλη εστία. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από το παρακάτω φωτογραφικό στιγμιότυπο, ο Χανιώτης κεντρικός αμυντικός έχει ως απολογισμό τρία τέρματα στις τρεις τελικές του προσπάθειες και ομοίως ακολουθούν οι Ράχμαν Μπάμπα και Τάρικ Τισουντάλι με 100% ποσοστό επιτυχίας.

 

 

Μιλώντας μάλιστα μετά την επίτευξη του πρώτου του τέρματος, ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής σε τοποθετήσεις του τόνισε ότι: «Είμαι χαρούμενος με το γκολ αλλά στο μυαλό μου προηγείται η ομάδα. Να καταφέρουμε πράγματα μαζί. Να είμαστε συγκεντρωμένοι να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Αν δεν κάνω λάθος σκόραρα στην πρώτη μου ευκαιρία σήμερα. Πάντα είμαι χαρούμενος όταν σκοράρω, δουλεύω σκληρά να δίνω ασιστ και γκολ! Φυσικά και τον ονειρεύομαι αυτό το γκολ… Ξέραμε ότι σήμερα θα βρούμε μια ομάδα με αμυντικούς προσανατολισμούς και θέλαμε να κρατήσουμε τη μπάλα, να κουράσουμε τον αντίπαλο και αυτό κάναμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μπάρτλεϊ: «Η νίκη μας έδωσε αυτοπεποίθηση, πάμε για την πρόκριση»

Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς και ο Frank Bartley εκτός του ότι με 27 πόντους ήταν ο...

Στην ίδια κατηγορία