Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ έχει φιλικό

Δημοφιλή

ην πρώτη του εμφάνιση μπροστά στον κόσμο του θα κάνει σήμερα (28/8, 18:00) ο ΠΑΟΚ mateco, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την TFT Σκοπίων στο Παλατάκι στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης.

Αυτό θα είναι το τρίτο φιλικό παιχνίδι που θα δώσει η ομάδα του Μάσιμο Καντσελιέρι, μετά τα ματς με την Βαλτσέα. Σε αμφότερα τα παιχνίδια απέναντι στη ρουμανική ομάδα, ο Δικέφαλος επικράτησε άνετα στα πρώτα φιλικά «τεστ».

Στο τελευταίο φιλικό, την περασμένη Κυριακή (25/8) ο ΠΑΟΚ mateco επικράτησε με 103-74, μετρώντας, παράλληλα, και τις απουσίες των Ντεβόντε Άπσον και Σέντρικ Χέντερσον. Ο δεύτερος ήταν απών και στο πρώτο φιλικό παιχνίδι με τη Βαλτσέα.

Το σημερινό φιλικό ματς κόντρα στην TFT θα έχει ελεύθερη είσοδο για όλους τους φιλάθλους, που θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά το σύνολο του Καντσελιέρι. Η αναμέτρηση αυτή θα είναι ουσιαστικά η μοναδική που θα παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, καθώς έπονται τα εκτός έδρας φιλικά σε Αθήνα και Κάλιαρι, με τα οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία.

Επιπροσθέτως, θα υπάρχει σήμερα η δυνατότητα πώλησης εισιτηρίων διαρκείας από το PAOK Sports Arena μέχρι και τις 20:00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Έμαθαν πρόγραμμα στο πρωτάθλημα οι γυναίκες του ΠΑΟΚ

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ, το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου, η κλήρωση της Women's Football League 2024-2025. Οι...

Στην ίδια κατηγορία