Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ο Ντορς προτάθηκε στον ΠΑΟΚ, αλλά…»

Δημοφιλή

Έντονη κινητικότητα για τον Νίκλας Ντορς επικρατεί στην Άουσμπουργκ δεδομένου ότι «ψάχνει» ομάδα προκειμένου να παραχωρήσει τον 26χρονο μέσο από τη στιγμή που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γιες Θόρουπ. Μεταξύ των ποδοσφαιρικών κλαμπ που προτάθηκε και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος «δεν ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του όταν προτάθηκε από την Άουσμπουργκ και δεν υπάρχει προβάδισμα ομάδας που τον θέλει».

Όπως σημειώνεται από πλευράς γερμανικών ΜΜΕ αναφορικά με το νέο όνομα που προσέθεσαν στη λίστα του ΠΑΟΚ: «Η Άουσμπουργκ ψάχνει έναν σύλλογο για να παραχωρήσει τον Νίκλας Ντορς. Ωστόσο, δεν υπάρχει συγκεκριμένο προβάδισμα σύμφωνα λαμβάνοντας υπόψιν την τρέχουσα κατάσταση. Ο μέσος προτάθηκε και στον ΠΑΟΚ, μεταξύ άλλων, αλλά δεν έχει εκδηλώσει μεταγραφικό ενδιαφέρον. Άουσμπουργκ και Ντορς θα μπορούσαν να χωρίσουν τους δρόμους τους τις επόμενες ημέρες πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος. Ο ΠΑΟΚ δεν ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του».

Αναφορές που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα δεδομένου πως ο Νίκλας Ντορς προτάθηκε στους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι δεν εκδήλωσαν ενδιαφέρον προκειμένου να τον εντάξουν στο γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η Σαμ Μπρουνέλ πόζαρε με τις νέες φανέλες του ΠΑΟΚ

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ μετρά αντίστροφα για την έναρξη της σεζόν και οι φίλοι της ομάδας και...

Στην ίδια κατηγορία