Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι κατευθύνσεις της Σάμροκ για ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Λίγες ώρες απομένουν ενόψει της δεύτερης ευρωπαϊκής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Σάμροκ Ρόβερς στην Ιρλανδία (29.08) για τα Play Off του Europa League με το ιρλανδικό κλαμπ να «υπενθυμίζει» τις κατευθύνσεις του στους φιλάθλους της καθώς επίσης και τις προτροπές του κυρίως αναφορικά με τις οικογένειες και τους ανήλικους που θα παρακολουθήσουν διά ζώσης τη ρεβάνς με τους «ασπρόμαυρους».

Αναλυτικότερα όσα επισημαίνονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Σάμροκ Ρόβερς αναφορικά με τα εισιτήρια της δεύτερης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ: «Την Πέμπτη 29 Αυγούστου οι θύρες στο Tallaght Stadium ανοίγουν στις 6:30 ώρα Ιρλανδίας. Οι οικογένειες προτείνουμε να αγοράσουν εισιτήρια στη Βόρεια Κερκίδα. Οι Κάρτες Διαρκείας δεν ισχύουν για αυτό το παιχνίδι.

Τιμές ευρωπαϊκών εισιτηρίων:

Ενήλικες: €20

Τελειόφοιτοι, Μαθητές 3ου Επιπέδου, Νέοι (13-17 ετών): €15

Παιδιά κάτω των 12 ετών: €8

Τα παιδικά εισιτήρια πρέπει να αγοραστούν με εισιτήριο Ενηλίκων, Senior ή 3rd Level Student (18+) από το ίδιο περίπτερο. Τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται και να επιβλέπονται ανά πάσα στιγμή από κάποιον μεγαλύτερό τους. Όλες οι θέσεις είναι ανοικτές εκτός από αυτές για τους φίλους του ΠΑΟΚ. Μην κάθεστε σε κρατημένες θέσεις, εκτός εάν επιτρέπεται.

Για καθίσματα προσβάσιμα σε αναπηρικά αμαξίδια ή για τυχόν απορίες, επικοινωνήστε μαζί tickets@shamrockrovers.ie».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα της 4ης φάσης

Το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν οι 11 από τις 12 αναμετρήσεις της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, στην...

Στην ίδια κατηγορία