Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η τελευταία «πρόβα» στη Μεσημβρία (video)

Δημοφιλή

Τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους περιελάμβανε το χθεσινό (27.08) πρόγραμμα του ΠΑΟΚ πριν την αναχώρησή του για Ιρλανδία με φόντο την επαναληπτική αναμέτρηση με τη Σάμροκ Ρόβερς για τα Play Off του UEFA Europa League. Όπως και στη Σουηδία, έτσι και τώρα το αγωνιστικό τμήμα έφτασε νωρίτερα στην πόλη που θα τον φιλοξενήσει δεδομένης της απόστασης ενώ πλέον του απομένει ακόμη μία προπόνηση προκειμένου να ολοκληρώσει τον «κύκλο» προετοιμασίας του.

Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ απομονώθηκαν τα αντιπροσωπευτικότερα στιγμιότυπα της τελευταίας προπόνησης επί ελληνικού εδάφους, με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη να αποχαιρετά επί της ουσίας τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Η τελευταία προπόνηση της ομάδας, πριν τη δεύτερη «μάχη» στο Tallaght Stadium, περιελάμβανε αρχικά κάποιες ασκήσεις φυσικής κατάστασης, στη συνέχεια δουλειά στο τακτικό κομμάτι και στο φινάλε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Μπράντον Τόμας είναι ο μόνος παίκτης στον οποίο δεν μπορεί να υπολογίζει ο Ράζβαν Λουτσέσκου για το παιχνίδι στο Δουβλίνο δεδομένου πως ο Ισπανός συνέχισε με θεραπεία προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που έχει στη δεξιά ποδοκνημική.

Δείτε αναλυτικότερα τα στιγμιότυπα που απομόνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την τελευταία της προπόνηση επί ελληνικού εδάφους:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Πιτσώτης: «Ξέρω πως δουλεύει ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια στις ακαδημίες» (video)

Ο Δημήτρης Πιτσώτης είναι ο νέος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Β και ο Έλληνας νεαρός κεντρικός αμυντικός έδωσε την πρώτη...

Στην ίδια κατηγορία