Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Το… παράδειγμα του Έκονγκ στους συμπαίκτες του»

Δημοφιλή

Λαμβάνοντας υπόψιν την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ και τη μετακίνησή του στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Καλούντ, ΜΜΕ της Νιγηρίας σε πρόσφατα δημοσιεύματά τους επισημαίνουν ότι ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ δύναται να «ανοίξει» το δρόμο και σε άλλους συμπαίκτες του από την εθνική Νιγηρίας για αραβικά κλαμπ δεδομένων των υψηλών μισθών.

Αναλυτικότερα όσα επισημαίνονται στον Τύπο της Νιγηρίας: «Ο Ρέμι Σαλάκο (σ.σ ένας ποδοσφαιρικός ατζέντης) τόνισε ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ συνιστά ένα από τα τέσσερα ονόματα που πήγαν στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας από τους Super Eagles. Ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ είναι ο πρώτος που το πράττει, αλλά ακούγεται έντονα και ενδιαφέρον για τον Βίκτορ Όσιμεν στην Αλ Αχλί.

Ο Αντεμόλα Λούκμαν είναι ακόμη μία περίπτωση που συνδέθηκε με τη Σαουδική Αραβία, όπως και ο Ονιεντίκα παρόλο που ο ατζέντης του τον «κρατά» ακόμη στην Ευρώπη».

Μιλώντας περαιτέρω αναφορικά με τη ζωή στη Σαουδική Αραβία, ο Νιγηριανός ατζέντης υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι πέρα από τις υψηλές αμοιβές των ποδοσφαιριστών που συνιστούν τον κύριο λόγο μετακίνησής τους εκεί, «υπάρχει η παγίδα του υψηλού κόστους ζωής και της πολυτέλειας που αναζητούν οι παίκτες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

O Έρικσεν μίλησε για τη… χυλόπιτα στη Γαλατασαράι

Η Γαλατασαράι προσέγγισε το καλοκαίρι τον Κρίστιαν Ερικσεν, αλλά ο Δανός μέσος ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να παίξει στην...

Στην ίδια κατηγορία