Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκανε τη δουλειά και στην Ιρλανδία, η σκέψη πλέον στην αυριανή κλήρωση

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τις νίκες του επί της Σάμροκ Ρόβερς, επιβλήθηκε με 2-0 στην έδρα της ιρλανδικής ομάδας και πλέον περιμένει την αυριανή κλήρωση για να μάθει τους αντιπάλους του στη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ απείλησε για πρώτη φορά στο 5΄, όταν ο Ντεσπόντοφ πήρε την μπάλα από τον Τισουντάλι, με τον Πελς να διώχνει σε κόρνερ την προσπάθεια του Βούλγαρου. Ο γκολκίπερ της Σάμροκ επενέβη σωτήρια και στο 10΄, αποτρέποντας τον Μπάμπα να χριστεί σκόρερ. Στο 36΄ και πάλι ο Πελς κράτησε απαραβίαστη την εστία του στην εκτέλεση φάουλ του Ντεσπόντοφ.

Επτά λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, οι Ιρλανδοί έχασαν την πρώτη καλή τους ευκαιρία στο παιχνίδι. Ο Κάβαναγκ εκτέλεσε φάουλ κι ο Κοτάρσκι παραχώρησε κόρνερ.

Στο 58΄ ο Τισουντάλι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά σούταρε άουτ, μέχρι που στο 64΄ ο Οζντόεφ βρήκε το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ.

Στο 75΄ ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τα τέρματά του χάρη στο γκολ του Ντεσπόντοφ, που αξιοποίησε την πάσα του Σβαμπ.

Μέχρι το τέλος του ματς ο ΠΑΟΚ έχασε ευκαιρίες με τους Τσάλοφ και Ντεσπόντοφ για να διευρύνει κι άλλο το σκορ.

Σάμροκ Ρόβερς: Πελς, Κλίρι, Λόπες, Κάβαναγκ (65΄ Γκρέις), Τάουελ, Μακ Ινιφ, Ο΄ Νιλ (65΄ Νούναν), Ο’ Σάλιβαν, Μπερνς (64΄ Φαρούτζια), Μπερν (64΄ Μαντρόιου), Μακ Νίλτι (65΄ Μπερκ).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Οτο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα (76΄ Ράφα Σοάρες), Καμαρά, Οζντόεφ (71΄ Σβαμπ), Ντεσπόντοφ, Μουργκ (71΄ Τάισον), Ζίβκοβιτς (71΄ Κωνσταντέλιας), Τισουντάλι (71΄ Τσάλοφ).

Προηγούμενο άρθροΠουθενά δεν παίζει μόνος του!
Επόμενο άρθροΤο PAOK Inside LIVE!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία