Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Άρεσε με Σάμροκ Ρόβερς ο Ντεσπόντοφ

Δημοφιλή

Εύκολη πρόκριση στο League Phase του UEFA Europa League «καρπώθηκε» ο ΠΑΟΚ που υπερκέρασε το εμπόδιο της Σάμροκ Ρόβερς και στην Ιρλανδία, με ΜΜΕ της Βουλγαρίας να στέκονται στην απόδοση του Κίριλ Ντεσπόντοφ. Ενδεικτικό ότι σε πρόσφατες αναφορές τους «σκιαγραφούν» το πρώτο τέρμα του συμπατριώτη τους τη φετινή αγωνιστική περίοδο καθώς επίσης και τις συνεργασίες του καθ΄όλη τη διάρκεια της εκτός έδρας αγωνιστικής υποχρέωσης των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικότερα όσα σημειώνουν οι συμπατριώτες του αναφορικά με τον χθεσινό του αγώνα: «Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ με το πρώτο του γκολ στη σεζόν, συνέβαλλε στην εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ στο Δουβλίνο κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς. Η ομάδα του Βούλγαρου είχε κερδίσει τον πρώτο αγώνα με 4:0 και προκρίθηκε εύκολα στο League Phase του Europa League. Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ σκόραρε στο 75ο λεπτό και το άλλο γκολ για την ομάδα από τη Θεσσαλονίκη σημείωσε ο Magomed Ozdoev (64′).

Ο ΠΑΟΚ δεν προσέγγισε αρκετά σοβαρά το ματς, αλλά παρόλα αυτά ήταν ανώτερος από τους γηπεδούχους. Η ελληνική ομάδα είχε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα μέχρι την ανάπαυλα και μία από αυτές ήταν με πρωταγωνιστή στον Ντεσπόντοφ στο 36ο λεπτό. Ο Βούλγαρος διεθνής εκτέλεσε απευθείας φάουλ, αλλά ο τερματοφύλακας της Σάμροκ Ρόβερς, Λέον Πόχελς, αποσόβησε τον κίνδυνο.

Στην ανάπαυλα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έκανε αλλαγές, αλλά προφανώς είχε επιπλήξει τους παίκτες του και ανέβασαν ρυθμό. Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ πέρασε τέλεια στον Τάρικ Τισουντάλι, αλλά αστόχησε στην καρδιά της περιοχής από το σημείο του πέναλτι. Στο 64ο λεπτό το καλύτερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ συνδυάστηκε και με τέρμα. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς βρήκε τον Οζντόεφ που από πλεονεκτική θέση και αυτή τη φορά ο Ρώσος μέσος ευστόχησε. Μετά το γκολ, ο Ρουμάνος τεχνικός αντικατέστησε τέσσερις παίκτες ταυτόχρονα, με τους Γιάννη Κωνσταντέλια, Στέφαν Σβαμπ, Τάισον και Φεντόρ Τσάλοφ να ενεργοποιούνται.

Ένα τέταρτο της ώρας πριν από το τέλος, ο Τάισον συνδυάστηκε με τον Ντεσπόντοφ και «κεραυνοβόλησε» τα αντίπαλα δίχτυα. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ για τον Βούλγαρο τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ο γηγενής επιθετικός θα μπορούσε να είχε πετύχει άλλο ένα γκολ, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων το έδιωξε σε κόρνερ».

Προηγούμενο άρθροΗμέρα κλήρωσης για τον ΠΑΟΚ
Επόμενο άρθροΑπρόοπτο με Κόλεϊ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μετρά αντίστροφα για τον τελικό ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στον τελικό των προκριματικών του BCL, καθώς νίκησε την Οραντέα με 81-80. Στον τελικό μαζί με τον...

Στην ίδια κατηγορία