Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ζαφείρης: Το αστέρι της Πράγας έρχεται στην Τούμπα

Δημοφιλή

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στο League Phase του Europa League τις Σλάβια Πράγας, Φερεντσβάρος, Βικτόρια Πλζεν και Στεάουα Βουκουρεστίου στην Τούμπα, ενώ εκτός έδρας θα μονομαχήσει με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σοσιεδάδ, Γαλατάσαραι και Ρίγα.

Η πρώτη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου, ενώ το πρόγραμμα των αγώνων θα γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες.

Μια από τις ομάδες που θα επισκεφτούν το γήπεδο της Τούμπας είναι η Σλάβια Πράγας, με τον ταλαντούχο μέσο, Χρήστο Ζαφείρη, που πρόσφατα επέλεξε να φορέσει την γαλανόλευκη σε επίπεδο εθνικών ομάδων, να τραβά τα βλέμματα πάνω του.

Ο νεαρός άσος έλαμψε στους προκριματικούς αγώνες της τσέχικης ομάδας και πήγε να πάρει μόνος του την πρόκριση στο Champions League, καθώς στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην Λιλ, σκόραρε ένα γκολ και σημάδεψε δύο φορές το δοκάρι.

Η χρηματιστηριακή του αξία αγγίζει τα 7 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το transfermarkt και τον τοποθετεί ανάμεσα στους πέντε παίκτες της Σλάβια, με αξία πάνω από 5 εκατ. ευρώ.

Την περσινή χρονιά, αγωνίστηκε σε 39 αγώνες με τα «ερυθρόλευκα», μετρώντας 4 γκολ και 3 ασίστ.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Παίρνει μπρος το θέμα του προπονητικού στη Θέρμη!

Στην επόμενη φάση περνά το μεγαλόπνοο σχέδιο της οικογένειας Σαββίδη για τη δημιουργία του νέου προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία