Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα ΜΜΕ της Ευρώπης ασχολούνται με την μεταγραφή του Μπακαγιόκο (pics)

Δημοφιλή

Επίσημη υπόσταση δόθηκε στη μετακίνηση του Τιεμουέ Μπακαγιόκο για 1+1 έτη στους ασπρόμαυρους. Στα αξιοσημείωτα μάλιστα πως η ενσωμάτωσή του στο γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου προσέλκυσε και ξένα ΜΜΕ που σε πρόσφατες αναφορές τους τοποθέτησαν το deal του με τον ΠΑΟΚ σε πρώτο πλάνο.

«Ο Γάλλος χαφ βρήκε τη νέα του ομάδα συνεχίζοντας την καριέρα του στον ΠΑΟΚ» επισημαίνουν μεταξύ άλλων ενώ συγχρόνως λόγος γίνεται και στα οικονομικά δεδομένα της συνεργασίας.

Όπως σημειώνουν ΜΜΕ του εξωτερικού αναφορικά με τη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ: «Ο Γάλλος μέσος έχει αγωνιστεί για μία σεζόν στη γαλλική Λοριάν, αλλά τώρα η καριέρα του συνεχίζεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στην ιστοσελίδα του, ο ΠΑΟΚ αναφέρει ότι υπέγραψε τον μέσο, στον οποίο έχει δοθεί συμβόλαιο για ένα χρόνο με προοπτική ανανέωσης ακόμη μίας αγωνιστικής περιόδου. Ο Μπακαγιόκο εντάχθηκε στη Λοριάν από την Τσέλσι το 2023 και στον ΠΑΟΚ θα αμείβεται με περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία