Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Έμαθε πρόγραμμα για το Europa League o ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Γνωστό έγινε το αναλυτικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στη League Phase του Europa League. Πότε παίζουν στο «Ολντ Τράφορντ» οι πρωταθλητές Ελλάδας;

Την Πέμπτη (29/08) ο ΠΑΟΚ έκανε το 2/2 κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς επικρατώντας και στην Ιρλανδία με 2-0 κι έτσι έκλεισε τη θέση του στη League Phase του Europa League με κάθε επισημότητα.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (30/08) ο ΠΑΟΚ έμαθε τους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσει στη League Phase του Europa League και σήμερα (31/08) έγινε γνωστό το αναλυτικό πρόγραμμα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Αναλυτικά:

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν ξεκινά στις 25 Σεπτεμβρίου από την Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Γαλατάσαραϊ και υποδέχεται στις 3 Οκτώβρη τη Στεάουα στην Τούμπα.

Στις 24 του ίδιου μήνα έχει και πάλι εντός έδρας αγώμας με την Βικτόρια Πλζεν, ενώ στις 7 Νοέμβρη ταξιδεύει στο Μάντσεστερ για τη μεγάλη εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γιουνάιτεντ. Στις 28 Νοεμβρίου πηγαίνει στη Λετονία για το ματς με την RFS.

12 Δεκέμβρη επιστροφή στην Τούμπα για τον αγώνα με τη Φερεντσβάρος και στις 23 Γενάρη έχει ξανά εντός έδρας ματς με τη Σλάβια Πράγας. Τέλος στις 30 Γενάρη ο ΠΑΟΚ παίζει στην Ισπανία με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Αυτό που δεν ήξερε κανείς για τον Μέσι

Παρά το γεγονός ότι καταδιώκεται συνεχώς από τα ΜΜΕ, ο Αργεντινός αστέρας, Λιονέλ Μέσι διατηρεί όσο το δυνατόν περισσότερη...

Στην ίδια κατηγορία