Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Κοντά σε ΠΑΟΚ ο Χατζηδιάκος»

Δημοφιλή

Τα ΜΜΕ της Ιταλίας κάνουν αναφορά στην αποκάλυψη της FORZA για το ενδιαφέρον δηλαδή του ΠΑΟΚ για τον Παντελή Χατζηδιάκο.

Μάλιστα, τονίζουν πως ο παίκτης είναι κοντά στο να ντυθεί στα ασπρόμαυρα.

Αναλυτικά:

«Ο Χατζηδιάκος ένα βήμα μακριά από τον ΠΑΟΚ. Μερικές λεπτομέρειες πρέπει να διευθετηθούν πριν γραφτεί η τελευταία λέξη για την εμπειρία του πρώην παίκτη της AZ Άλκμααρ στη Σαρδηνία. Ο Χατζηδιάκος μπορεί σύντομα να γίνει νέος παίκτης του ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας αμυντικός, ο οποίος έχει θέσει ως μοναδικό πιθανό προορισμό του τους ασπρόμαυρους της Θεσσαλονίκης, αφού έχει δεχθεί πρόταση και από τη Δανία, έχει πλέον πάρει την απόφασή του. Το παιχνίδι με τη Λέτσε πιθανότατα θα είναι η τελευταία συμμετοχή του Χατζηδιάκου στην Κάλιαρι.

Η συμφωνία, βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της. Δανεισμός με υποχρέωση εξόφλησης υπό όρους, τετραετές συμβόλαιο έτοιμο για τον πρώην ποδοσφαιριστή ΑΖ.

Ωστόσο υπάρχει το θέμα της φορολόγησης που θα πρέπει να επιστρέψει η Κάλιαρι λόγω του αναπτυξιακού διατάγματος – ο αποχαιρετισμός μετά από μία σεζόν θα αναγκάσει του «Ροσομπλού» να επιστρέψουν τις περίπου 300 χιλιάδες ευρώ ελάφρυνσης με αυτό να είναι το βασικό θέμα για να εξομαλυνθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

O Έρικσεν μίλησε για τη… χυλόπιτα στη Γαλατασαράι

Η Γαλατασαράι προσέγγισε το καλοκαίρι τον Κρίστιαν Ερικσεν, αλλά ο Δανός μέσος ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να παίξει στην...

Στην ίδια κατηγορία