Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η αρχηγική ομιλία Σβαμπ στα αποδυτήρια (video)

Δημοφιλή

Ελάχιστος χρόνος προσφέρθηκε για τον ΠΑΟΚ μετά την επαναληπτική αναμέτρηση με τη Σάμροκ Ρόβερς στην Ιρλανδία προκειμένου να μετατοπίσει την προσοχή του στην απαιτητική δοκιμασία με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ωστόσο, «καρπώθηκε» ακόμη τρεις βαθμούς στο κυνήγι του τίτλου της Stoiximan Super League. Όπως συνηθίζει πριν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «ασπρόμαυρων», ο Στέφαν Σβαμπ κατέθεσε εκ νέου μία αρχηγική προς τους συμπαίκτες του ομιλία στα αποδυτήρια ούτως ώστε να τους αφυπνίσει με φόντο το τρίποντο.

Αναλυτικά όσα είπε στους συμπαίκτες του ο Αυστριακός μέσος: «Είμαστε εδώ για το επόμενο βήμα. Και το επόμενο βήμα είναι η επόμενη νίκη. Συνεχίζουμε δυνατά εντάξει; Όλοι αφήστε την ψυχή σας στο γήπεδο! Θα κάνουμε τα πάντα ότι κι αν είναι απαραίτητο για να φύγουμε από το γήπεδο ως νικητές απόψε (σ.σ. χθες 1/9) οκ; Δεν έχει σημασία αν θα παίξουμε φανταστικά ή αν θα παίξουμε σκ@τ@. Παίρνουμε τους τρεις πόντους και πηγαίνουμε πίσω στο σπίτι για να ξεκουραστούμε. Πάμε παιδιά! 1, 2, 4 ΠΑΟΚ!».

Δείτε το σχετικό video παρακάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Φιλικό συμπερασμάτων για τον ΠΑΟΚ

Φιλική αναμέτρηση στο PAOK Sports Arena, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, έδωσε το τμήμα Μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζοντας...

Στην ίδια κατηγορία